Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista tuotteita valmistava ja Artesaaniruoka SM -kilpailuissa palkintoja saanut saarijärveläinen Crenoco Green, Visa Törmälä. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. […]

35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka nro 3 Ohjelma: Yrttiukko Pekka Rajaniemi Viitasaarelta Hortafarmari Jouko Kivimetsä esittelee Rääkkylässä toimivaa hortamaatilaa Ärmätti, nokkosenviljelyn pioneeri ja Suomen suurin nokkosenviljelijä, Tuomo Seppänen Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa.

35euroa

Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus   Ohjelma: Luonnontuotteiden potentiaali saunamarkkinoinnissa, Carita Harju Sauna from Finland Hoitoturvetuotteet, vuoden luonnontuoteyritys 2020 LehtoPeat Oy, Heikki Ruha Karkausmäen kammarin saunahoidot, Jenni Numminen Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet liittymiseen. Omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella osallistuttaessa Teams-sovellus pitää ladata ennen osallistumista. Osallistumismaksu 35 […]

35euroa

Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Tule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma: Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, Hannele Laakso Huukon hillot, Terhi Jokinen-Jokela Tuotekehitys, pakkaus ja myynti, Visa Törmälä Crenoco Oman tuoteidean kehittämistä voi jatkaa tilaisuuden jälkeen elintarvike- ja yritysasiantuntija Mirja Pummilan kanssa. ks. https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/yrityskohtainen-tilannearvio-luonnontuotealan-yritykselle-tai-yrittajaksi-aikovalle-keski Tilaisuus  pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille […]

35euroa

Lääkeyrtit ja yrttiuutteet -etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Yrttiterapeutti Henriette Kress luennoi lääkeyrttien käytöstä ja yrttiuutteiden valmistuksesta. Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.

35euroa

Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Pakurin mahdollisuudet -etätilaisuus Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola Foodinin pakurituotteet, Jaakko Halmetoja Foodin -Rawmance Oy Tapun pakurituotteet, Tapani Kääntä Tapu Oy Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuuden […]

35euroa

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy Kokemuksia villiyrttien poimimisesta […]

35euroa

Villiyrtit tutuiksi -etäluento

Teams-etäyhteys

Opi tunnistamaan, keräämään ja käyttämään villiyrttejä! Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely Vinkkejä villiyrttien käyttöön Villiyrtit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ilmaista ruokaa suoraan takapihalta! Mahdollista osallistua yrttipoimijakoulutuksiin myöhemmin keväällä. Luento pidetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet kirjautumiseen. Omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella […]

35euroa

Yrttipoimijakoulutus etänä

Teams-etäyhteys

Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Koulutus pidetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kirjautumisohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella osallistuttaessa Teams-sovellus pitää […]

35euroa

PERUTTU Yrttipoimijakoulutus Toivakassa

Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, Suomi

Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat nokkonen, voikukka ja vuohenputki. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Osallistumismaksu 40 euroa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.

40euroa
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös