Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]

Recurring

Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös