Älymaatalous-keskustelusarjan tuloswebinaari

Älymaatalous-keskustelusarjan tuloswebinaarissa puidaan tuloksia 18.8. klo 13:00-14:30. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, vaan sitä pääsee seuraamaan maaseutuverkoston youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/user/maaseutuverkosto Tarkka ohjelma puhujineen julkaistaan viimeistään elokuun alussa. Elokuussa jaetaan myös linkin, jonka […]

Ruokamatka Pohjois-Pohjanmaalle -webinaari

Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja tarinat. Webinaari toteutetaan etäyhteydellä ja […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020 Teoriaosuus: 27.8.2020 klo 17-18:30 etänä Teams:n välityksellä Maasto-osuus (valitse näistä itsellesi sopivin): 1.9.2020 klo 16:30-18:30 Pihtipudas 3.9.2020 klo 17-19 Jyväskylä 8.9.2020 klo 17-19 Saarijärvi Koulutuksessa […]

35euroa

Aitojen Makujen Yö

Tule järjestämään tai nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 28.8.2020.

Laidunten riittävyys ja kesäajan ruokinta- webinaari

Webinaarin ohjelma: millainen on hyvä laidun laidun (ja loiset) osana viljelykiertosuunnitelmaa ja laitumen perustaminen sekä hoito ruokinta laidunkaudella Kouluttajana lammasasiantuntija Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Koulutuksen hinta on 10 €. Ilmoittautumiset […]

10€

Webinaari: Mitä on Green Care?

Tule kuulemaan perustietoa Green Care -toiminnasta ja Green Care toimijoiden kokemuksia. Mitä Green Care on? Green Caren merkitys poikkeusaikana, Etämetsäretki, Paula Salonen Päivä Farmille-hanke kokemuksia, Laura Syrén Riitta Peräinen, puutarhaterapian […]

Vapaa pääsy

Tasteful by Sauna from Finland -työpaja: Saunamakutasting ja saunatuotekori

Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä, Suomi

Tervetuloa mukaan Tasteful by Sauna from Finland -työpajaan! Jyväskylässä Hotelli Albassa 3.9. pidettävään työpajaan ovat tervetulleita kaikki ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita omien elintarvike-, ruuanvalmistus- ja kattaustuotteidensa konseptoinnista osaksi suomalaista […]

Suomalaisen ruoan päivä 4.9.

Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietettiin viime vuonna. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös! Lue lisää!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös