Ruokintakoulutus

Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, Suomi

Koulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa  10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen […]

40€

Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?

netissä , Suomi

Miten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista […]

35euroa

Maaseudun mahdollisuudet -virtuaalipolku

Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, Suomi

Tervetuloa turvallisesti verkon kautta Piispalaan PÄMÄ-hankkeen loppuseminaariin. Virtuaalisella luontopolulla pääset kuulemaan ja inspiroitumaan monenlaisista maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä paistamaan nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalipolulla mukana Monipuolinen Piispala - Piispala […]

Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]

Recurring

Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin […]

Biotalousfoorumi Keski-Suomi

Maa- ja metsätalousministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät syksyn kuluessa sarjan alueellisia biotalousfoorumeita, jotka toteutetaan webinaarimuodossa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä maakuntaliittojen ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa. Tilaisuuksien toivotaan kerryttävän näkemyksiä siitä, […]

Luonnontuotepäivät etäyhteydellä

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja laadukasta tuotantoketjua sekä laatua ja […]

Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten?

netissä , Suomi

Ruokatuotteita ja -palveluja myyville yrityksille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja mahdollisuuksia verkkokaupan käynnistämiseen. Webinaarissa kuulet mitä kaikkea huomioitavaa ja käytännön asioita liittyy verkkokaupan perustamiseen. Ohjelma ja luennoitsijat: 17.00-18.30 Miksi kannattaa perustaa […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös