PÄMÄ-info: Tunne asiakkaasi – vuorovaikutuksella uutta liiketoimintaa

JAMK

Mitkä ovat vuorovaikutuksen tärkeimmät palaset, tule oppimaan sujuva vuorovaikutus, joka tuntuu sisällä ja näkyy ulospäin - parhaimmillaan kannattavana liiketoimintana. Ohjelma: 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Päämäärätietoista vuorovaikutusta - Sanna Jämsén, Innostumo - Viestinnän vinkkilista maaseutuyrittäjille - toimittaja Riikka Pennanen, Yle Keski-Suomi - Erä- ja kalastusohjelmapalveluja, myös kansainvälisille ryhmille - Petri Korhonen, Erä's Pete Infoa […]

Vapaa pääsy

PÄMÄ-info: Tietoa avomaan vihannesten viljelystä ja kumppanuusmaataloudesta

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Video: Juurikkaan kumppanuusviljelmä Jyväskylässä, Vesa Kaakkuriniemi Video: Esittelyssä Kuukkajärven kasvimaa Uuraisilla, yrittäjä Ulla Heinonen Avomaavihannesten viljely elinkeinona, Marjo Marttinen, ProAgria Keski-Suomi Vihannesten tie pellolta pöytään, Annukka Toivanen, Farmery Oy Infoa voi seurata myös etäyhteyden kautta, saat linkin ilmoittautumisen jälkeen. […]

Vapaa pääsy

PÄMÄ-info: Monipuolinen Green Care

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Video: Hepokorven tilan Green Care -toiminta, Kaisa Eerola, Hepokorven tila - Monipuolinen Green Care - hoiva ja voima näkökulmilla, Taina Perkiö - Lillukkametsän luontopalvelut Alajärveltä, Aana Vainio - Hyvinvoinnin tuottaminen eläinten avulla, Maija Suutarinen, Hakamaan lammastila Infoa voi […]

Vapaa pääsy

LaTu- Ruokintapienryhmän aloitus Keski-Suomi

JAMK

Pienryhmässä käydään läpi mm. ruokintasuunnitelman tulkintaa ja tekemistä, ruokinnan onnistumisen seurantaa, erilaisia ruokintajärjestelmiä, ruokinnan kustannuksia sekä kivennäis- ja hivenaineruokintaa. Osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa pienryhmien koulutussisältöön. Pienryhmät voivat sisältää myös tila- ja yritysvierailuja.   Keski-Suomen ruokintapienryhmän ohjelma ja alustava koulutussisältö:   4.12.2019 klo 12-16, Biotalousinstituutti, Saarijärvi (Tuumalantie 17) Säilörehuanalyysien ottaminen Ruokintajärjestelmät ja -strategiat ja niiden vertailu: […]

30€

PÄMÄ-info: Hevosavusteiset hyvinvointipalvelut

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Hevosavusteisen liiketoiminnan kulmakivet ja kannattavuus, Kaisa Peuha, projektiasiantuntija,  JAMK Hevosavusteiset ohjelmapalvelut ostajan silmin, Katri Niskala, yksilövalmentaja, Nuorten Taidetyöpaja, Jyväskylä Ratsastusterapia, sidosryhmät ja palveluketjut, Hanna Anttila, ratsastus- ja fysioterapeutti Hevosavusteinen työnohjaus ja työyhteisökoulutus, Katri Lindström, Ruskan Riemut Infoa voi seurata […]

Vapaa pääsy

PÄMÄ-info: Vesistöistä virtaa palveluliiketoimintaan

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Vesistömatkailun mahdollisuudet pohjoisessa Keski-Suomessa, Aija Hytönen, JAMK Kokemuksia vesistömatkailun tuottamisesta, Ari Toikkanen, Arin Retki- ja Seikkailupalvelu Esteetön vesistömatkailu ja yhteistyön merkitys vesistömatkailussa, Juha Happonen, Kalastusohjelmapalvelut Happonen Ky Infoa voi seurata myös etäyhteyden kautta, saat linkin ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumiset 21.10.2019 […]

Vapaa pääsy

Yrittäjänä maaseudulla: verkostot, innovaatiot, markkinointi

JAMK

Ohjelma: Klo 9-9.45 - Tervetuloa Biotalousinstituuttiin / Tapani Sauranen - Hankkeista potkua yrittäjyyteen / Anna Aalto, Hanna Kaihlajärvi. Janne Salmi Klo 9.45-11.30: Vaihtoehtoiset työpajat - Työpaja 1: Biobord - yritysten vientikokeilujen mahdollistaja - Työpaja 2: Mobiilisovelluksella palveluntarjontaa maatilayrittäjille Klo 11.30-12.30 Lounas, ravintola Tähkä (omakustanteinen) Klo 12.30-15.00 Buustia markkinointiin maailman parhaille maaseudun tuotteille ja palveluille! työpajan […]

Pämä-info: Lammastalous

JAMK

Infotilaisuudessa esitellään lammastaloutta liiketoimintamuotona eri näkökulmista (liha, villa, green care, maiseman hoito) lammastaloudesta kiinnostuneille. Alustava ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Tilaisuus streamataan, joten sitä voi seurata myös etänä. Viitasaarella on oma kokoontumispaikka Witaksen tiloissa, jossa streamia voi seurata. Ilmoittautumiset 3.5.2019 mennessä: hanna.kaihlajarvi(at)jamk.fi tai 040 563 5431 miisa.tavaststjerna(at)witas.fi tai 040 159 1449

Vapaa pääsy

Pämä-info: pienteurastamotoiminta

JAMK

Infotilaisuudessa esitellään pienteurastamo-, lihanleikkuutoimintaa ja lihan suoramyyntiä sekä näihin liittyviä vaatimuksia ja liiketoimintamalleja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Alustava ohjelma 17.30 Kahvit 18.00 -20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Tilaisuus streamataan, joten sitä voi seurata myös etänä. Viitasaarelle on tulossa oma kokoontumispaikka, jossa streamia voi seurata (paikka varmistuu piakkoin). Ilmoittautumiset 18.4.2019 mennessä: hanna.kaihlajarvi(at)jamk.fi tai 040 563 5431 miisa.tavaststjerna(at)witas.fi […]

Vapaa pääsy
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös