Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Asiakasymmärryksen kasvattaminen innovaatioprosessin avulla

lokakuu 25 @ 16:00 - 20:00

| 180€

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää yrittäjyyttä tukevan koulutuskokonaisuuden yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutus on suunnattu luonnontuotealalla toimiville yrittäjille, maaseutualueella toimiville yrittäjille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille.

 

Koulutuksen tavoitteena on edistää elintarvikekäytössä olevien keruutuotteiden kaupallisia mahdollisuuksia tehokkaan innovaatioprosessin avulla. Prosessin osapuolina toimivat tuottaja, asiakas sekä kouluttajat.

 

Koulutukseen osallistuvat oppivat:

  • ymmärtämään asiakkaiden tarpeita paremmin
  • käyttämään tehokkaasti innovaatioprosessia omassa toiminnassaan
  • suunnittelemaan ja suuntaamaan toimintaansa liiketoiminnallisesti kannattavampaan suuntaan

 

Koulutuksen sisällöstä vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö. Kouluttajina toimivat Tarja Viitanen ja Tommi Häyrynen. Koulutus järjestetään JAMKin tiloissa (Rajakatu 35, Jyväskylä).

Koulutuksen kesto on 10 päivää koostuen yhteisistä moduuleista sekä osallistujien itsenäisestä työskentelystä moduulien aikana. Katso koulutuspäivät ja niiden tarkempi sisältö täältä.

 

Koulutuspaketin hinta on 180 euroa (sis alv).

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

Tarja Viitanen, tarja.viitanen@jamk.fi  p. 040 869 0739

Tommi Häyrynen,  tommi.hayrynen@jamk.fi  p. 040 755 8226

Ilmoittautumiset 22.10. mennessä:

Katariina Jousmäki
Hankevetäjä, Luonnosta lautaselle -hanke
katariina.jousmaki@maajakotitalousnaiset.fi
043 826 9712

www.maajakotitalousnaiset.fi/luola
www.facebook.com/luolaks


Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 25
Aika:
16:00 - 20:00
Hinta:
180€
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, ,

Tapahtumapaikka

JAMK, Rajakatu
Rajakatu 35
Jyväskylä,40200Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös