Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari, Keski-Suomen Vuoden kylä ja Minimaaseutugaala

11 joulukuun, 2018 @ 09:30 - 18:30

AITOJA MAKUJA JA AITOA YHTEISTYÖTÄ 11.12.2018

Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari, Keski-Suomen Vuoden kylä ja Minimaaseutugaala järjestetään Keuruulla Hotelli Keurusselässä tiistaina 11.12.2018 klo 9.30 – 18.30. Ilmoittautumiset maanantaihin 3.12.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Huom! Minimaaseutugaalapäivälliselle (klo 16.30 alkaen) varaukset/ilmoittautumiset suoraan hotellille numeroon 014 75 100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi tunnuksella “Keski-Suomen ruokaketjun gaalabuffet” viimeistään 3.12.2018 mennessä. Päivällisen hinta 20€ (sisältää alkoholittomat juomat), juoma 6€/lähiolut/-viiniannos.

Ohjelma

Klo 9.30
Ilmoittautuminen ja aamukahvit

Klo 10.00-10.10
Tilaisuuden avaus, kehittämispäällikkö Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto
Kaupungin tervehdys, kaupunginjohtaja Hannu Mars, Keuruun kaupunki

Klo 10.10-12.00
Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off / Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnallisia Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksia. Tilaisuuksissa kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja voidaan poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Klo 12.15-13.15
Aitoja makuja Keski-Suomesta -cocktailtarjoilut
Keski-Suomen ruokaketjua kehittämässä – hyvinvointia ja kasvua maakuntaan yhteistyöllä, kansanedustaja Anne Kalmari (videotervehdys)

Klo 13.15-15.30
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari
Seminaarin avaus, projektipäällikkö Leena Pölkki, JAMK
Yhteistyötahojen edustajat ProAgria Keski-Suomesta, MTK Keski-Suomesta ja Keski-Suomen liitosta, yrittäjät

Klo 15.30-15.50
Keski-Suomen Vuoden Kylän 2019 julkistaminen

Klo 15.50-16.15
Pieni tauko ja siirtyminen päivällissalin puolelle

Klo 16.15-18.30
Alkusanat ja alkumaljojen kohottaminen
Minimaaseutugaalapäivällinen
Monologi, Valtakunnan Virallinen Kylähullu Matti Hämäläinen

 

Lisätietoja:
Leena Pölkki
050 401 1894
leena.polkki(at)jamk.fi

 

Majoittuminen

Tarjoushinnat majoittujille sisältäen hotellimajoituksen (1vrk) lisäksi kylpylän & kuntosalin sekä aamiaisen:
Päähotellissa majoittuen 49 € /henkilö/2hh, 1hh-lisä 23 €/henkilö.
Lomahotellissa majoittuen 45 € /henkilö/2hh, 1hh-lisä 14 €/henkilö.
Huonevaraukset suoraan hotellista 014 75 100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi
Tarjoushinnat voimassa tunnuksella ”Keski-Suomen ruokaketju”.

 

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke (KEKO) yhteistyökumppaneidensa kanssa. Hankkeen rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Aitoja makuja ja aitoa yhteistyötä -seminaari 11.12.2018 / logot

Ilmoittauduthan 3.12.2018 mennessä!


Organizer

KEKO-hanke
Phone
050 401 1894
Email
leena.polkki@jamk.fi

Venue

Hotelli Keurusselkä
Keurusseläntie 134
Keuruu, 42700 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös