Avainsana: Keski

Tutustu Kylämme.fi-sivustoon

Tervetuloa tutustumaan Kylämme.fi-kyläsuunnittelupalveluun! Kylämme.fi on suomalaisille kyläyhteisöille ja vastaaville yleishyödyllisille toimijoille tarkoitettu maksuton kyläsuunnittelu- ja julkaisutyökalu verkossa. Palvelussa on alustat kyläsuunnitelmalle ja kylän turvallisuussuunnitelmalle. Kylän Kylämme.fi-sivusta voi jopa tehdä kylän […]

Virtuaalinen pikkujoulumatka maalle – livenä Youtubessa

Pikkujoulut bussissa? Mukava matka maaseudulle hyvässä seurassa? Kuulostaako hyvältä? Tervetuloa mukaan virtuaaliselle pikkujoulumatkalle torstaina 2.12.2021 klo 16-18! Viemme osallistujat eri puolille Keski-Suomen maaseutua tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin ja toimijoihin. Keski-Suomen Leader-ryhmien […]

Matka maalle – virtuaalimatka keskisuomalaisiin kyliin

Matka maalle – virtuaalimatka keskisuomalaisiin kyliin

Lähde tiistaina 19.5.2020 klo 18.00 virtuaalimatkalle tutustumaan viiteen keskisuomalaiseen kylään vaikka kotisohvalta käsin!
Kyläläiset esittelevät videoilla mielenkiintoista ja hämmästyttävää toimintaansa ja ovat suorassa lähetyksessä matkaoppaan haastateltavina!
Luvassa myös ajankohtaista asiaa kylätoiminnasta.
Retki on suunnattu kaikille kiinnostuneille!

Virtuaalivierailulla esittäytyvät seuraavat kylät:

Korpilahden pohjoiset kylät, Korpilahti
Pihlajavesi, Keuruu
Koivisto, Äänekoski
Länkipohja, Jämsä
Konginkangas, Kömin Kilta, Äänekoski

Matkan teemoja ovat kylämatkailu, kulttuuri ja perinne, elinkeinot kylillä, nuoret ja tulevaisuus sekä kylien kehittäminen!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös