Avainsana: MEKA-hanke. hyvinvointi

Liikuntapäivä Saarijärvellä: Lumikenkäily

Tule mukaan kevään liikuntapäiviin Saarijärvelle! Kolmantena päivänä 19.3. klo 12 – 14 tutustutaan lumikenkäilyyn. Paikkana Kylpylä-Hotelli Summassaari. Iltapäivän aikana tutustutaan lumikenkäilyyn ja saat myös vinkkejä omien lumikenkien hankintaan. Lumikengät lainattavissa paikan päällä. Lopuksi istutaan nokipannukahville rantanuotiolle! Ilmoittautumiset 5.3.2019 mennessä ja lisätietoja: Susanna Lahnamäki-Kivelä , p. 040 725 6603   Katso  liikuntapäivien alustava ohjelma täältä!

PERUTTU! Liikuntapäivä Saarijärvellä: Allasjumppa

Tule mukaan kevään liikuntapäiviin Saarijärvelle! Toisena päivänä 15.2. klo 12 – 13 lajina allasjumppa. Paikkana Uimahalli-kuntokeskus Aarresaari. Tunnin aikana käydään läpi työkykyä ylläpitäviä harjoitteita vesijuoksussa ja allasjumpassa sekä saat vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun! Ilmoittautumiset 11.2.2019 mennessä ja lisätietoja: Susanna Lahnamäki-Kivelä , p. 040 725 6603 Katso myös kevään muut liikuntapäivät: 18.1. Kuntosali Aarresaaressa 19.3. Lumikenkäkävelyä Summassaaressa   Katso  liikuntapäivien alustava ohjelma täältä!

PERUTTU! MEKAn kesäpatikka, Hankasalmi

HUOM! TAPAHTUMA PERUTTU!    Kesältä 2016 tuttu patikka tulee taas. Aurinkoinen keli leppeän tuulen kera on tilattu pientä irrottautumista varten. Lähde mukaan tutustumaan oman maakunnan luontopolkuihin ja vaihtamaan kuulumisia arjen kiireiden keskellä yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Keurusseudun maatalousyrittäjien liikunta- ja virkistymispäivä

Tervetuloa mukaan maatalousyrittäjien liikunta- ja virkistyspäivään Keurusselän liikuntapuistoon! Liikkua ei ole pakko, mutta mahdollisuus sille annetaan ja eri ulkoliikuntalajejakin voit kokeilla. Kuulumisten vaihtaminen on suorastaan suotavaa, jos ei muten niin kahvikupin ääressä voi turista. Tilaisuuden järjestävät maaseutuhallinnon Keuruun YTA -alueen kehittämispalvelut ja Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila -hanke. Mukana myös MELA. Tarjoilua varten ilmoittautumiset 16.11. mennessä joko […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös