Avainsana: Ranska

Kasviproteiinit Ranskassa webinaari

Keskiviikkona 26.5. klo 10.30-12.30 järjestettävässä verkkoseminaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ulkomaisten tuotteiden viemisestä ja markkinoimisesta Ranskaan. Verkkoseminaari järjestetään Teamsissä ja sitä johtavat Martine Foulloy ja Harriet Bernot Set Up Partners Pariisista (www.setupparters.com). Molemmilla on laaja kokemus niin elintarvikealasta kuin ulkomaisten tuotteiden ostoprosesseista Ranskassa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus yksittäisiin tapaamisiin puhujien kanssa.

Elintarvikeviennin infotilaisuus ja työpaja Jyväskylässä

Elintarvikeviennin infotilaisuus ja työpaja järjestetään Jyväskylässä JAMKilla keskiviikkona 4.12.2019 klo 11.00-16.00. Tarjolla on tietoa käytännön vientitoimista elintarvikeviennissä Venäjälle ja Ranskaan – miksi näille markkinoille tai miksi ei? Ilmoittautumiset maanantaihin 2.12.2019 klo 12 mennessä!

Emolehmätuotannon opintomatka Ranskaan 17.-20.1.2017

Matkan tarkoituksena on tutustua emolehmätuotantoon Ranskassa erityisesti eläinaineksen jalostuksen näkökulmasta. Ilmoittaudu pikaisesti, paikkoja rajoitetusti vapaana keskisuomalaisille yrittäjille. Katso tarkempi matkaohjelma, hinta ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Emolehmätuotannon opintomatka Ranskaan

Matkan tarkoitus tutustua emolehmätuotantoon Ranskassa erityisesti eläinaineksen jalostuksen näkökulmasta. Ilmoittaudu pikaisesti, paikkoja rajoitetusti vapaana keskisuomalaisille yrittäjille. Katso tarkempi matkaohjelma, hinta ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös