Avainsana: Sisä-Suomen kalatalousryhmä

Tilaisuus peruttu / Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus ja työpaja Korpilahdella

Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus & työpaja järjestetään Korpilahdella Vaarunhovissa keskiviikkona 15.4.2020. Tilaisuus alkaa klo 11 omakustanteisella lounaalla, työpajaosuus on klo 12-16. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille kalastajille, ammattikeittiöille, elintarvikejalostajille ja logistiikan yrityksille sekä kehittäjille.

Järvikalat euroiksi – Keski-Suomen kalaraaka-aineen koordinaatio Jyväskylässä

Ammattikeittiöt ja kaupat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään järvikalaa. Asian edistämiseksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä Sisä-Suomen Kalatalousryhmän kanssa strategiatapaamisen paikallisille kehittäjille ja kuntapäättäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu 20.4. mennessä!

Kalatalousseminaari Kannonkoskella

Sisä-Suomen kalatalousryhmä ja Leader VIISARI ry järjestävät kalatalouden tilaa ja kehittämistä käsittelevän Kalatalousseminaarin 13.12.2016 klo 9.30 alkaen Nuorisokeskus Piispalassa Kannonkoskella. Ilmoittautumiset 8.12. mennessä!

Joulukuussa järjestetään kalatalouden kehittämispäivä Piispalassa, Kannonkoskella. Lisätietoja päivästä julkaistaan syksyllä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös