Elintarvikkeiden takaisinvedot – Kriisitilanteiden ennakointi ja hyvä viestintä

Miten ruokaketju suojelee kuluttajaa? Mitä ovat elintarvikkeiden kemialliset vaarat? Miten viranomaiset  toimivat takaisinvedoissa? Vastuullinen viestintä on tärkeä osa kriisitilanteita. Tule mukaan kuulemaan lisää takaisinvedoista Elintarvikehygienian jaoston järjestämään webinaariin torstaina 29.4. klo 13-15.  Webinaari järjestetään Teamsissa. Tilaisuus on maksullinen.   OHJELMA 13.00 AVAUSSANAT Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) puheenjohtaja 13.05 MITEN RUOKAKETJU SUOJELEE KULUTTAJAA? […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös