Hankkeiden loppukiri – tapahtuma EU-hanketoimijoille ja hanketoiminnasta kiinnostuneille

Keski-Suomen ELY-keskus Cygnaeuksenkatu 1, Jyväskylä, Suomi

Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen ELY -keskus järjestävät  Hankkeiden loppukiri - tapahtuma EU-hanketoimijoille ja hanketoiminnasta kiinnostuneille ke 14.11.2018 EU -ohjelmakauden 2014-2020 hanketoiminta lähestyy loppusuoraa. Kisa jäljellä olevista EU- rahoista on alkanut. Keski-Suomen EU rahoittajat kirittävät tapahtumassa toimijoita tekemään tuloksekkaampia hankkeita ja luomaan pysyviä kehitysaskeleita Keski-Suomeen. Haemme myös hanketoiminnalle enemmän näkyvyyttä. Tapahtuma järjestetään Jyväskylässä Cygnaeus -talossa (Cygnaeuksenkatu 1), […]

Välitä viljelijästä -treffit Jyväskylässä

Juhlatalo Majakoski Kankaanpäänranta 5, Jyväskylä, Suomi

Välitä viljelijästä -treffit viljelijöille palvelua tuottaville maaseudun ammattilaisille järjestetään Jyväskylässä Juhlatalo Majakoskella keskiviikkona 14.11.2018 klo 8.30–13.00. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 7.11. mennessä.

Luomusiementuotanto-pienryhmä PERUTTU

ProAgria Keski-Suomi Maatalo, Kauppakatu 19 A, Jyväskylä

Luomusiementuotantokoulutuksessa käydään läpi eri kasvien siemenviljelyn suunnittelua, luomuviljelytekniikkaa, rikkakasvitorjuntaa ja puintia. Koulutuspaikka: ProAgria Keski-Suomi (Kauppakatu 19 A, Jyväskylä), mahdollisuus osallistua myös etänä. Aika: klo 12-15.30 Alustava ohjelma: ke 14.11. Siemenviljelyn perusteet, pakkaajan toiveet ke 12.12. Apilan siemenviljely ke 16.1. Timotein siemenviljely ke 13.2. Nurminadan siemenviljely ke 13.3. Erikoiskasvien siemenviljely, mm. härkäpapu, herne, kumina Päivien sisällöstä […]

20€

Palveluiden kehittämisen työpaja

Purola Farm, Kekkosentie 491, 43100 Saarijärvi Kekkosentie 491, Saarijärvi, Keski-Suomi, Suomi

Työpajassa perehdytään, kuinka palveluja suunnitellaan asiakasymmärrykseen perustuen. Mitä? Maksuton työpaja, jossa tutustutaan palvelumuotoiluun ja mietitään yhdessä, miten sinun palvelujasi voisi kehittää. Olisiko uudelle tuotteelle/palvelulle kysyntää? Voisitko toteuttaa palvelusi paremmin asiakkaalle sopivaksi? Otamme huomioon digitaalisuuden palveluiden toteuttamisessa, mutta sinun ei tarvitse olla digiorientoitunut. Kenelle? Yrittäjälle, yrityksessä työskentelevälle, yrittäjyydestä haaveilevalle, palveluja tarjoavalle yhdistykselle tai järjestölle Hyvin toimivat […]

Vapaa pääsy

Luomupäivät

Pori Pori

Valtakunnalliset Luomupäivät Porissa 15.–16.11.2018 Luomupäivät koostuvat monipuolisista puheenvuoroista, keskustelusta, rinnakkaisohjelmista ja retkistä. Luomupäivillä kokoontuvat tuottajat ja muut yrittäjät, neuvojat, tutkijat, etujärjestöt, alan kehittämisen parissa työskentelevät ja vaikuttajat. Luomupäivät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tiedon ja kokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen yli toimiala- ja ammattirajojen! Ohjelmatiedot puhujineen päivitetään Luomupäivien verkkosivuille: www.luomu.fi/luomupaivat.

Siirtyy joulukuulle! Johtaminen ja investoinnit maitotilalla -opintomatka (2 pv)

Huom! Uusi ajankohta opintomatkalla 12.-13.12.2018. Pohjois-Savoon suuntautuvalla kahden päivän opintomatkalle tutustutaan maitotilojen johtamiseen ja investointeihin. Tervetuloa mukaan! Aikataulu ja matkaohjelma julkaistaan myöhemmin. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja kuljetuksen. Matka laskutetaan jälkikäteen. Ilmoittaudu 3.12.2018 mennessä Amandalle, 040 585 4293, amanda.vesiaho(at)jamk.fi.  

Teemapäivä: Emotilojen Minun Maatilani -koulutus

Tervetuloa emotilojen Minun Maatilani -koulutuspäivään! Uusi ajankohta on 4.12.2018 ja paikkana Saarijärvi. Katso ohjelma tästä. Huom! Koulutuspäivään voi osallistua etäyhteydellä. Linkki läheteään ilmoittautuneille ennen koulutusta.   Ilmoittautumiset 27.11.2018 mennessä ja lisätietoja: Anne-Mari, 040 6432946, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi. Teemapäivän järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila (MEKA) -hanke yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ruokaseminaari ja proteiinityöpaja 16.11.!

Helsingin Yliopiston kielikeskus, juhlasali Fabianinkatu 26, Helsinki, Suomi

Tervetuloa ruokaseminaariin ja proteiinityöpajaan 16.11.!

Ilmaston muuttuessa korostuu ruokajärjestelmän kyky tuottaa kestävästi riittävästi terveellistä ravintoa erilaisille kuluttajille. Ratkaisuja käsitellään perjantaina 16.11.2018 strategisen tutkimuksen ruokaseminaarissa sekä sen jälkeen ScenoProt-hankkeen proteiinityöpajassa.

Muonaa maalta, ripeyttä ravinnosta

Petäjäveden Miilu Miilutie 4, Petäjävesi, Suomi

Tarjolla lähiruokaa ja monipuolista näkökulmaa ruoka- ja ravitsemusaiheisiin. Tervetuloa!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös