PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana

Kunnantalo, Pihtipudas

Paikka: Pihtiputaan kunnantalo, valtuustosali Keskustie 9, 44800 Pihtipudas Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Aitoa cheddaria Keski-Suomesta oman tilan aamulypsynmaidosta - Markku Liias, Jukolan Juusto - Mehiläistarhaus - muutakin kuin hunajaa - yrittäjät Tiina ja Jorma Sahinaho, Sahinahon hunaja - Pienimuotoinen myynti- ja jalostustoiminta ilman suurta byrokratiaa - Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- […]

Vapaa pääsy

Yrttien poiminnan koneellistaminen -infotilaisuus

Kuinka tehostaa yrttienpoimintaa? Minkälaisia vaihtoehtoja on yrttien kuivaukseen? Erikoisviljelyasiantuntija Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomesta esittelee erilaisia yrttienkeruukoneita ja kuivureita.   Tilaisuus pidetään Saarijärvellä Kunnantuvalla osoitteessa Paavontie 4. Osallistumismaksu 35 euroa.   Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Anni Rintoo Luonnosta tuotteeksi -hankkeen hankevetäjä anni.rintoo@maajakotitalousnaiset.fi p. 043 8269712

Webinaari: Valkuaiskasvien viljely

Valkuaisomavaraisuuden lisääminen kiinnostaisi, mutta kuinka valkuaiskasvien kanssa onnistutaan ja mitä kasveja kannattaisi valita?   Webinaarin asiantuntijana Erkki Vihonen, ProAgria Etelä Pohjanmaa. Webinaari on maksuton. Etäyhteyslinkin saat ilmoittautumalla.   Ilmoittautumiset 9.3.2020 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi

Vapaa pääsy

Webinaari: Valkuaiskasvit lampaan ruokinnassa

Valkuaiskasvit lampaan ruokinnassa -webinaarin asiantuntijana Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa Webinaari on maksuton. Etäyhteyslinkin saat ilmoittautumalla.   Ilmoittautumiset 9.3.2020 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi

Vapaa pääsy

Webinaari: Karitsan alkumetrit

Karitsan alkumetrit -webinaarin asiantuntijana eläinlääkäri Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Oy Webinaari on maksuton.   Ilmoittautumiset viimeistään 16.3.2020 marianne.niinikoski(at)jamk.fi   Huom! Tästä webinaarista ei tule julkista tallennetta. Webinaari on kuitenkin saatavilla erillisen linkin kautta tallenteena jonkun aikaa varsinaisen koulutuksen jälkeen. Ilmoittautumalla saat linkin sekä varsinaiseen webinaariin että tallenteeseen.

Vapaa pääsy

Tilaisuus peruttu / Jalostusarvolla euroja – raaka-aineesta tuotteeksi! -yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaveri Jyväskylässä

JAMKin pääkampus (C210) Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Jalostusarvolla euroja - raaka-aineesta tuotteeksi! -yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaveri järjestetään Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella (Rajakatu 35, tila C210) keskiviikkona 18.3.2020 klo 13.00–15.00. Ilmoittautumiset perjantaihin 13.3. mennessä - Tervetuloa!

PÄMÄ-info: Tunne asiakkaasi – vuorovaikutuksella uutta liiketoimintaa

JAMK

Mitkä ovat vuorovaikutuksen tärkeimmät palaset, tule oppimaan sujuva vuorovaikutus, joka tuntuu sisällä ja näkyy ulospäin - parhaimmillaan kannattavana liiketoimintana. Ohjelma: 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Päämäärätietoista vuorovaikutusta - Sanna Jämsén, Innostumo - Viestinnän vinkkilista maaseutuyrittäjille - toimittaja Riikka Pennanen, Yle Keski-Suomi - Erä- ja kalastusohjelmapalveluja, myös kansainvälisille ryhmille - Petri Korhonen, Erä's Pete Infoa […]

Vapaa pääsy

Tilaisuus peruttu / Älykkäät maaseudut -kiertue Jyväskylässä

Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, Suomi

Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Millaisia ovat uuden vuosikymmenen maaseudut? Älykkäät maaseudut -kiertue kerää maaseudun ja maatalouden kehittäjät yhteen. Kiertue pysähtyy Keski-Suomessa Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa torstaina 26.3. Tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan piakkoin, mutta merkitsethän jo päivän ylös!

PERUTTU Luonnosta tuotteeksi -hankkeen opintomatka Pohjois-Savoon

Opintomatka perutaan koronavirusepidemian takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.   Vierailukohteet: Toripiha Oy Vesannolla. Tutustumme yrityksen marjojenpuhdistuslinjaston toimintaan. Sahala Herbs Rautalammilla. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kuivatut luonnonyrtit, yrttisauna ja yrttiretket. Sahalassa syömme omakustanteisen lounaan (10 euroa). Yrityspuisto Futuria Suonenjoella. Tutustumme jatkojalostustilouhin, joita yrittäjät voivat vuokrata tuotekehitykseen ja koevalmistukseen. Futuriassa juomme kahvit (sisältyvät matkan hintaan). Lähtö Jyväskylästä […]

45€

PERUTTU Yrttisuklaa-työpaja

Työpaja PERUTAAN koronavirusepidemian takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.   Miltä maistuu nokkossuklaa? Entä sopivatko mesiangervo ja suklaa yhteen? Työpajassa tehdään ja maistellaan erilaisia luonnonyrteillä maustettuja suklaaherkkuja. Ilmoittautumiset viimeistään 23.3.2020. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot.

35€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös