Älymaatalous-keskustelusarjan tuloswebinaari

Älymaatalous-keskustelusarjan tuloswebinaarissa puidaan tuloksia 18.8. klo 13:00-14:30. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, vaan sitä pääsee seuraamaan maaseutuverkoston youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/user/maaseutuverkosto Tarkka ohjelma puhujineen julkaistaan viimeistään elokuun alussa. Elokuussa jaetaan myös linkin, jonka kautta jokainen voi käydä katsomassa ja kommentoimassa tuloskoostetta. Lisätietoja antaa: Tuomas Metsäniemi Verkostoasiantuntija tuomas.metsaniemi@ruokavirasto.fi Puh. 050 352 0392 / 0295 312 481 Verkostopalvelut / maaseudun kehittämisosasto […]

Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa (osa 4)

Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja ohjelmiston, maksu- ja logistiikkapalvelujen sekä sisältötuotannon ja markkinoinnin osalta. Aiheeseen pureudutaan kesäkuussa ja elokuussa 2020 neliosaisen webinaarisarjan avulla. Webinaarit järjestää Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä –KulTa, Vastuullista proteiinia pöytään, Prote, Menestyvä maatilayritys […]

Lähdetään luontoon – ulkoilureittien käyttö ja kehittäminen -webinaari

Teams-etäyhteys

Kuva: Upe Nykänen Ulkoilureittien käyttö ja kehittäminen -webinaarin aineisto   Retkeilyn uudet tuulet - Maija Mikkola, Metsähallitus (PDF-dokumentti, 4 606 kt) Tampereen Kintulammi - Vuoden retkikohde 2020 (PDF-dokumentti, 18 729 kt) UUVI uudisti reitit rakenteet ja nettisivut - Silva Sallamaa (PDF-dokumentti, 13 474 kt)     Mitä: Webinaari ulkoilureittien käytöstä ja kehittämisestä Kenelle: Pohjoisen Keski-Suomen […]

Ruokamatka Pohjois-Pohjanmaalle -webinaari

Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja tarinat. Webinaari toteutetaan etäyhteydellä ja ilmoittautuneille lähetetään linkki etukäteen. Webinaari tallennetaan ja siitä julkaistaan myös videotallenne. Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä. Järjestäjä: RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle -hanke […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020 Teoriaosuus: 27.8.2020 klo 17-18:30 etänä Teams:n välityksellä Maasto-osuus (valitse näistä itsellesi sopivin): 1.9.2020 klo 16:30-18:30 Pihtipudas 3.9.2020 klo 17-19 Jyväskylä 8.9.2020 klo 17-19 Saarijärvi Koulutuksessa käydään läpi sienten tunnistus, keruu, keruuvälineet sekä sienten käsittely, hygieniavaatimukset ja alaan liittyvä lainsäädäntö. Koulutuksessa opeteltavat lajit ovat herkkutatit, kangasrousku ja suppilovahvero. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet […]

35euroa

Aitojen Makujen Yö

Tule järjestämään tai nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 28.8.2020.

Laidunten riittävyys ja kesäajan ruokinta- webinaari

Webinaarin ohjelma: millainen on hyvä laidun laidun (ja loiset) osana viljelykiertosuunnitelmaa ja laitumen perustaminen sekä hoito ruokinta laidunkaudella Kouluttajana lammasasiantuntija Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Koulutuksen hinta on 10 €. Ilmoittautumiset 26.8.2020 mennessä: sini.sillanpaa@proagria.fi tai 043 825 0526 Linkki webinaariin toimitetaan ilmottautumisen jälkeen.   Tapahtumia järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja ProAgria Etelä-Pohjanmaan yhteinen Lammastalouden tuotannontekijät ‐hanke (LaTu). […]

10€

Webinaari: Mitä on Green Care?

Tule kuulemaan perustietoa Green Care -toiminnasta ja Green Care toimijoiden kokemuksia. Mitä Green Care on? Green Caren merkitys poikkeusaikana, Etämetsäretki, Paula Salonen Päivä Farmille-hanke kokemuksia, Laura Syrén Riitta Peräinen, puutarhaterapian asiantuntija Ilmoittautumiset 30.8. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet.

Vapaa pääsy

Tasteful by Sauna from Finland -työpaja: Saunamakutasting ja saunatuotekori

Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä, Suomi

Tervetuloa mukaan Tasteful by Sauna from Finland -työpajaan! Jyväskylässä Hotelli Albassa 3.9. pidettävään työpajaan ovat tervetulleita kaikki ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita omien elintarvike-, ruuanvalmistus- ja kattaustuotteidensa konseptoinnista osaksi suomalaista saunaelämystä. Tervetulleita ovat myös matkailuyritykset, jotka haluavat kehittää ruoka- ja juomatarjoilua osaksi saunapalveluita. Työpajan tavoitteena on: maistella erilaisia elintarvikkeita ja tutustua kattaus-, paketointi- ja ruoanlaittotuotteisiin […]

Suomalaisen ruoan päivä 4.9.

Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietettiin viime vuonna. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös! Lue lisää!

Pöllöparlamentti 7.9.2020

Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, Suomi

Pöllöparlamentin tapaaminen järjestetään Toivakan Oravasaaressa Nukulassa ma 7.9.2020 klo 13-16. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa työhyvinvoinnin merkeissä, ja säiden salliessa ollaan ulkona. Ilmoittauduthan mukaan to 27.8. mennessä!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös