Ruokintakoulutus

Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, Suomi

Koulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa  10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen mukainen ruokinta- kuntoluokan vaikutus talouteen - Milla Alanco-Ollqvist ProAgria Etelä-Pohjanmaa  12.00-12.45 Lounastauko (omakustanne) 12.45- 14.15 Lampaiden ruokintaan sopivat rehut - Feedex, Hankkija, Kinnusen Mylly 14.15- 14.30 Kahvitauko […]

40€

Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?

netissä , Suomi

Miten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 932 054 Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet. Tapahtuman järjestää KOTO-hanke (Keski-Suomen Maaseudun […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista tuotteita valmistava ja Artesaaniruoka SM -kilpailuissa palkintoja saanut saarijärveläinen Crenoco Green, Visa Törmälä. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. […]

35euroa

Maaseudun mahdollisuudet -virtuaalipolku

Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, Suomi

Tervetuloa turvallisesti verkon kautta Piispalaan PÄMÄ-hankkeen loppuseminaariin. Virtuaalisella luontopolulla pääset kuulemaan ja inspiroitumaan monenlaisista maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä paistamaan nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalipolulla mukana Monipuolinen Piispala - Piispala 4H-yrittäjyys - Tarja Alainen, Suomenselän 4H-yhdistys ry Kokemuksia eläinpihasta - Pauliina Karjalahti, Kukkulan Kotieläinpiha Eräopaspalvelut - Jari Kovanen, eräopas Matkailukalastuksen mahdollisuudet - Marko Pollari, kalastusopas […]

Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus järjestetään 16.11.2020 klo 13-14.40. Tilaisuudessa käsitellään veden merkitystä, saatavuutta, riskejä ja mahdollisuuksia sekä sitä, mistä vesivastuullisuudessa on kyse. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu viimeistään 15.11.2020!

Recurring

Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin yrittäjille kuin yritysneuvojillekin. Niihin osallistutaan Teamsin välityksellä. Lue lisää! Loppusyksyn tietoiskut maanantaisin klo 15.00 alkaen: 02.11. Ideasta eteenpäin 09.11. Kuinka yritys saadaan uuteen kasvuun? 16.11. […]

Biotalousfoorumi Keski-Suomi

Maa- ja metsätalousministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät syksyn kuluessa sarjan alueellisia biotalousfoorumeita, jotka toteutetaan webinaarimuodossa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä maakuntaliittojen ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa. Tilaisuuksien toivotaan kerryttävän näkemyksiä siitä, mitkä ovat alueiden näkökulmasta biotalouden mahdollisia tulevaisuuden menestystekijöitä ja miten niiden kehittymistä voidaan tukea. Kaikille avoinna olevat foorumit ovat osa käynnissä olevaa biotalousstrategian päivitystyötä. Lue […]

Luonnontuotepäivät etäyhteydellä

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja laadukasta tuotantoketjua sekä laatua ja osaamista alan kasvun tekijöinä. Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan alan tunnustuspalkinnot. Seminaari on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Tutustu tarkemmin […]

Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten?

netissä , Suomi

Ruokatuotteita ja -palveluja myyville yrityksille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja mahdollisuuksia verkkokaupan käynnistämiseen. Webinaarissa kuulet mitä kaikkea huomioitavaa ja käytännön asioita liittyy verkkokaupan perustamiseen. Ohjelma ja luennoitsijat: 17.00-18.30 Miksi kannattaa perustaa verkkokauppa? Kirsi Mikkola, yrittäjä, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy 18.30-19.30 Lähiruokaverkkokauppojen esittelyt: Kotitila.fi -verkkokauppa (ProLocalis), Christos Granqvist Tilalta.fi -verkkokauppa, Matias Koskelo Ilmoittautumiset: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 […]

Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari

Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- ja luonnontuotealan kuluttajatuotteessa sekä elintarviketeollisuuden komponentteina. Asiaa lähestytään myös pakastekuivatun tuotteen laadun näkökulmasta ja sen merkityksestä premium-tuotesegmentissä vientimarkkinoilla. Kuulemme myös elintarvike- ja luonnontuotealan kansainvälistymisen alkuvaiheen […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös