Biotalousfoorumi Keski-Suomi

Maa- ja metsätalousministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät syksyn kuluessa sarjan alueellisia biotalousfoorumeita, jotka toteutetaan webinaarimuodossa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä maakuntaliittojen ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa. Tilaisuuksien toivotaan kerryttävän näkemyksiä siitä, mitkä ovat alueiden näkökulmasta biotalouden mahdollisia tulevaisuuden menestystekijöitä ja miten niiden kehittymistä voidaan tukea. Kaikille avoinna olevat foorumit ovat osa käynnissä olevaa biotalousstrategian päivitystyötä. Lue […]

Luonnontuotepäivät etäyhteydellä

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja laadukasta tuotantoketjua sekä laatua ja osaamista alan kasvun tekijöinä. Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan alan tunnustuspalkinnot. Seminaari on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Tutustu tarkemmin […]

Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten?

netissä , Suomi

Ruokatuotteita ja -palveluja myyville yrityksille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja mahdollisuuksia verkkokaupan käynnistämiseen. Webinaarissa kuulet mitä kaikkea huomioitavaa ja käytännön asioita liittyy verkkokaupan perustamiseen. Ohjelma ja luennoitsijat: 17.00-18.30 Miksi kannattaa perustaa verkkokauppa? Kirsi Mikkola, yrittäjä, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy 18.30-19.30 Lähiruokaverkkokauppojen esittelyt: Kotitila.fi -verkkokauppa (ProLocalis), Christos Granqvist Tilalta.fi -verkkokauppa, Matias Koskelo Ilmoittautumiset: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 […]

Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari

Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- ja luonnontuotealan kuluttajatuotteessa sekä elintarviketeollisuuden komponentteina. Asiaa lähestytään myös pakastekuivatun tuotteen laadun näkökulmasta ja sen merkityksestä premium-tuotesegmentissä vientimarkkinoilla. Kuulemme myös elintarvike- ja luonnontuotealan kansainvälistymisen alkuvaiheen […]

Voimaa verkostoista -webinaari ma 23.11.2020 klo 13-15

työootyöVerkostoissa toimiminen on yksi maaseudun kehittämisen voimavara. Millaista on tuloksekas ja vaikuttava verkostotyö? Miten voimme kehittyä verkostojen rakentajina? Miten viedä pitkään toiminut verkosto seuraavalle tasolle? Webinaarissa esitellään erilaisia verkostoja sekä niiden toimintatapoja. Mitä hyötyä verkostoissa toimimisesta on? Esimerkkeinä mukana 10 toimintavuotta juhlivan Pöllöparlamentin, Keski-Suomen maaseudun kehittäjien oma verkosto, lisäksi tuore keskisuomalaisten yritysten ympäristövastuullisuusverkosto sekä lähituottajien […]

Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari

Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja luovuttamisesta ruoka-avuksi niin yksityisissä kuin julkisen sektorin ravintoloissa, sekä ruokapalveluyksiköissä kuten kouluissa. Saat myös käytännön neuvoja siihen, mitä kannattaa huomioida ennen toiminnan aloittamista. Seminaarin yhteydessä […]

Miten parannat työarkea metsä- ja luontopalveluyrityksessäsi?

Lehtolan koulu Vartejärventie 122, Saarijärvi, Suomi

Aika: 25.11.2020, klo 8.30 –12.00 Paikka: Lehtolan koulu, Vartejärventie 122, 43240 Lehtola Turhien sairauslomien välttäminen on jokaisen yrittäjän ja työntekijän tavoitteena. Jokainen voi osaltaan vaikuttaaa myös työhyvinvointiin. Voisiko oikeanlainen taukoliikunta, työmenetelmät tai ruokailutottumukset olla avain parantaa työsuorituksia ja sitä kautta lisätä yrityksesi liikevaihtoa? Tule keskustelemaan aiheesta ja sen sivusta yrittäjien yhteistyötilaisuuteen. Tavoitteena on vapaamuotoinen keskustelu […]

Luomusta kilpailuvaltti! -webinaari

Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy palvelusta. Ohjelma: Tervetuloa, projektipäällikkö Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta -hanke Miten viestiä asiakkaille luomun käytöstä luotettavasti? Ovatko ravintola-asiakkaat kiinnostuneita […]

Kuinka parannan lammastilani kannattavuutta? -verkkokoulutus

Koulutuksen ohjelma: 10.00-11.00 Lammastilan strateginen johtaminen - Antti Sipponen, ProAgria Keskusten liitto 11.00-11.30 Lammastilan tuotannon suunnittelu ja hallinta- Sari Heltelä, ProAgria Etelä-Savo 11.30-12.00 Lounastauko 12.00-14.00 Lammastilan talouden johtaminen - Ari Nopanen, ProAgria Liha Osaamiskeskus 14.00-14.10 Kahvitauko 14.10- 14.40 Parempaa tulosta vähemmällä työllä - Marianne Niinikoski, JAMK 14.40-15.00 Käytännön case- esimerkki lammastilalta- puhuja varmistuu pian Koulutus […]

40€

Solmuja parisuhteessa -parisuhdekurssi Juokslahdessa

Maalaishotelli Morva Morvantie 189, Juokslahti, Suomi

Yksissä-hanke järjestää Solmuja parisuhteessa -parisuhdekurssin Juokslahdessa 28.–29.11.2020. Ilmoittautumiset 4.10. mennessä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös