Villiyrttiruokakurssi

Maatilamatkailu Kumpunen Kirrintie 94, Petäjävesi, Suomi

Villiyrtit tutuiksi ja lautaselle! Keittiömestari, villiyrttikirjailija Jouni Toivasen johdolla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä herkullisia ruokia. Aluksi tehdään yhdessä keruuretki ja sen jälkeen valmistetaan ruokaa itse kerätyistä villiyrteistä. Osallistumismaksu 60 euroa. Kurssille mahtuu mukaan 10 osallistujaa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.

60euroa

Eläinten hyvinvointikorvaus -infotilaisuus

Maatilamatkailu Kumpunen Kirrintie 94, Petäjävesi, Suomi

Toivo-tiedonvälityshanke järjestää yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen, paikallisten YTA-alueiden maatalousviranomaisten ja Proagria Keski-Suomen kanssa 2 infotilaisuutta eläinten hyvinvointikorvauksiin liittyvistä asioista, Viitasaarella 12.1.2018 klo 10-13 ja Petäjävedellä 19.1.2018 klo 10-13.

Petäjävesi: Maatilojen sukupolvenvaihdos- ja investointituki-infotilaisuus — PERUTTU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Maatilamatkailu Kumpunen Kirrintie 94, Petäjävesi, Suomi

Onko suunnitelmissa maatilan sukupolvenvaihdos? Luopumistukilaki on voimassa vuoteen 2018, jonka jälkeen järjestelmä loppuu. Kuka jatkaa viljelyä ja metsänhoitoa, mitä tehdä maatilan kanssa, mitä tapahtuu pelloille ja metsille, kun eläkeikä lähestyy. Mitä tilanpidon jatkajan on hyvä tietää ennen tilakauppoja? Kuinka haet ja millä ehdoilla voit saada investointitukea?

Tule hakemaan perustiedot, kuinka lähteä suunnittelemaan tilan omistajanvaihdosta ja mitä on hyvä tietää ennen lopullista päätöksentekoa.

Nurmi-pienryhmä alkaa! Petäjävesi

Maatilamatkailu Kumpunen Kirrintie 94, Petäjävesi, Suomi

Petäjävedellä alkaa nurmirehun viljelystä kiinnostuneille pienryhmä perjantaina 10.3. Ryhmän tapaamiset ajoittuvat vuosille 2017 ja 2018 eli kahden satokauden ylitse. Tapaamisten tarkemmat ajankohdat ja teemat sovitaan yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla. Ensimmäinen tapaaminen pidetään Maatilamatkailu Kumpusen tiloissa, os. Kirrintie 94, 41900 Petäjävesi. Ryhmävetäjinä toimivat Sari Perälä Osk. Maitosuomelta ja Juhani Peltola ProAgria Keski-Suomesta. Pienryhmä maksaa 120 €/tila (sis. […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös