Luonnonkasvit elintarvikkeena -infotilaisuus

Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä, Suomi

Miten elintarvikelainsäädäntö, pakkausmerkintäasetus ja uuselintarvikelaki ohjaavat luonnonyrttiyrittäjää? Aihetta avaavat Ruokaviraston asiantuntijat. Ohjelmassa 12.30 Tervetuloa 12.45 Luonnonkasvit elintarvikkeina Yleistä elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikehygieniavaatimuksista, ylitarkastaja Pirjo Korpela, Ruokavirasto Luonnonkasvien turvallisuus elintarvikkeena ja uuselintarvikeasetus, ylitarkastaja Anna Mizrahi, Ruokavirasto Elintarvikkeista annettavat tiedot, ylitarkastaja Kaisa Kukkonen, Ruokavirasto noin 13.30 Kahvitauko 15.45 Päivän yhteenveto   Hinta 20 euroa (sis. tila- ja tarjoilukustannukset). Ilmoittautuminen […]

20€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös