Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Älykkäät maaseudut –webinaari

29 huhtikuun, 2020 @ 09:00 - 12:00

Tervetuloa Älykkäät maaseudut –webinaariin 29.4.2020!

 

Yhteinen maatalouspolitiikka tuo EU:n lähelle sinua tulevaisuudessakin. Miten seuraavalla EU-rahoituskaudella tulisi priorisoida maaseudun kehittämisen ja maatalouden toimenpiteitä sekä miten varoja tulee ohjata? Mitä uudistuva ja monipuolinen maaseutu tarvitsee?

 

EU-rahoituskauden valmistelu jatkuu sekä EU- että kansallisella tasolla. Valmistelu on aloitettu myös ELY-keskuksien ja Leader-ryhmien alueilla. Alueellista ja paikallista suunnittelutyötä pohjustamaan järjestämme valtakunnallisen

 

Älykkäät maaseudut -webinaarin keskiviikkona 29.4.2020 klo 9-12.

 

Jos et ole vielä ilmoittautunut, tee se 27.4. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta: https://e.eventos.fi/forms/maaseutu/cb3ed655-74e7-11ea-a21a-ee6a04371b85

 

Webinaari on tarkoitettu maaseudun kehittäjäorganisaatioille ja sidosryhmille sekä ELY-keskuksille ja Leader-ryhmille. Toivomme että ELY-keskukset ja Leader-ryhmät välittävät kutsua eteenpäin alueillaan.

 

Webinaarin tavoitteena on käydä läpi EU:n yhteisen maatalouspolitiikan (CAP) valmistelun tilanne. Suomessa tehdään kansallinen strateginen suunnitelma (CAP-suunnitelma), joka kattaa myös maaseudun kehittämisen. Tilaisuudessa saadaan katsaus strategiasuunnitelman tilanteesta ja tulevan rahoituskauden maaseudun kehittämisen suuntaviivoista.  Lisäksi kuulemme, mikä on maaseutupolitiikan ja saaristopolitiikan visio ja tavoitteet maaseutualueille tulevaisuudessa. Nämä tiedot auttavat myös alueellisten maaseudun kehittämissuunnitelmien ja paikallisten kehittämisstrategioiden valmistelussa. Lue lisää webinaarin ohjelmasta!

 

Älykkäät maaseudut -webinaarin järjestävät maa- ja metsätalousministeriö, maaseutuverkostopalvelut ja Ruokavirasto.

 

Älykkäät maaseudut -webinaari on osa laajempaa Älykkäät maaseudut -kiertuetta, joka kerää maaseudun ja maatalouden kehittäjät yhteen niin virtuaalisesti kuin kasvokkainkin. Kevään aikana järjestetään muutamia virtuaalisia työpajoja ja syksyllä tilanteen niin salliessa myös kasvokkain tilaisuuksia ELY-keskusalueilla.

 

Terveisin

Maaseutuverkostopalvelut


Tiedot

Päivämäärä:
29 huhtikuun, 2020
Aika:
09:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös