Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Biotalouskampuspäivä 2023

9 syyskuun, 2023 @ 10:00 - 15:00

Biotalouskampuksen avoimet ovet Tarvaalassa! Koko perheen tapahtuma,mukana järjestämässä on myös valtakunnallinen Lähiruokapäivä. Biotalouskampuksella pääset rapsuttelemaan eläimiä, tekemään lähituottajien ostoksia, tutustumaan eri näytteilleasettajiin, hankkeisiin ja kokemaan messuhulinaa! Europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen pitää yleisölle avoimen puheen agrologien valmistujaisjuhlan ohessa. Biotalouskampuspäivä koostuu tänä vuonna erilaisista teemapoluista! Valitse kiinnostavimmat polut rasteineen ja tutki vaikka kaikki!
Teemapolkuja ovat:

Ruoka ja huoltovarmuus Lähituotetoreineen
Kestävä energia
Metsä
Hyvinvointi
Kestävä kehitys
Taide.

Biotalouskampukselle pääset maksutta bussikuljetuksilla Saarijärven keskustasta tai Jyväskylästä, Jamkin Pääkampukselta, Rajakatu 35!

Saarijärven bussien lähtöpaikka on Monitoimitalon / Aarresaaren parkkipaikalta! Menokyyti lähtee tasatunneinen klo 10 alkaen ja paluukyyti aina puolelta. Bussikyydin tarjoaa Saarijärven kaupunki. Jyväskylästä Pääkampukselta lähtö on klo 9.15 ja paluukyydit klo 13.00 ja 15.15.

Jyväskylän bussikyytiin voi ilmoittautua täältä https://lnkd.in/d8h4mNHF

Yrityskiihdyttämö BioPaavo järjestää oheistapahtuman, jossa kuulet projektin aikana järjestetyn 15 hackathonin eli yrityslähtöisen innovaatiokilpailun tuloksista, sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Miltä näyttää syksy -23 ja talvi -24 hackathonien osalta?
Osallistujille kahvitarjoilu sekä lähituotekassi!
Ilmoittautuminen täällä https://lnkd.in/dHysp_QM

Biotalouskampuksella on siis monenlaista puuhaa päivän aikana! Lämpimästi tervetuloa Biotalouskampukselle!


Tapahtumapaikka

Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys
Tuumalantie 17
Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi 43130 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös