Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elvytystä teoriassa

5 toukokuun, 2022 @ 18:00 - 19:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 18 toukokuun, 2022 klo 18:00

Koskaan et voi tietää, milloin joku tuupertuu elottomana. Sydän voi pettää myös nuorella ihmisellä.
Auttavat kylät -hanke järjestää kaksi kaikille avointa, maksutonta ja samansisältöistä webinaaria hätäensiavusta ja elvyttämisestä. Ensimmäinen pidetään to 5.5. klo 18 ja toinen ke 18.5. klo 18.  Valmennukset on tarkoitettu erityisesti uusille sydäniskuriryhmäläisille tai ryhmien toiminnasta kiinnostuneille, mutta mukaan olet tervetullut myös ihan yleissivistyksen vuoksi.
Sydäniskuriryhmät on kehitetty seuduille, joissa ambulanssin tulo kestää. Elottoman elvytys pitäisi ihannetilanteessa käyntiin alle viidessä minuutissa. Ryhmäläiset saavat Hätäkeskuksesta hälytyksen omiin kännyköihinsä ja voivat parhaassa tapauksessa aloittaa elvytyksen paljon ennen ambulanssin saapumista. Päivystysvastuuta ryhmällä ei kuitenkaan ole, kyse on vapaaehtoistoiminnasta.
Toiminnan taustalla on kolmio kylän yhdistys – K-S pelastuslaitos – K-S sairaahoitopiiri. Toiminnan edellytyksenä on rekisteröity yhdistys, jonka alla ryhmä toimii, ja sydäniskuri, joka on saatavilla tarvittaesa. Ryhmäläisiltä edellytetään käytyä valmennusta, vuosittaista kertaamista, täysi-ikäisyyttä ja vaitiolositoumusta hälytystehtävistä.
Ilmoittaudu etukäteen osoitteessa https://bit.ly/36O9ryY. Osallistumislinkki jaetaan ilmoittautuneille.
Tämä valmennus toteutetaan aiemmin järjestettyjen webinaarien tallenteen pohjalta. Katsomme tallenteen yhdessä ja keskustelemme mm. iskuriryhmän toimintaperiaatteista ja käytännöistä.
Valmennus on tarpeen kaikille sydäinskuriryhmäläisille. Jos jo kävit käytännön valmennuksen, tässä siihen lisää tietoa ja teoriaa. Vaikka sinulla olisi suoritettuna EA1 tai vastaava, mutta haluat kerrata, tervetuloa. Voit myös tulla mukaan ihan muuten vain.
Järjestäjä Auttavat kylät -hanke. Toiminnan rahoittaa K-S ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta.

Ilmoittaudu etävalmennukseen


Tiedot

Päivämäärä:
5 toukokuun, 2022
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://fb.me/e/2qokCKBTx

Järjestäjä

Auttavat kylät -hanke
Puhelin
044 4914457
Sähköposti
outi.raatikainen@sydan.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös