Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viestintäkoulutuksia marraskuussa: videoiden teko, Google-työkalut ja infograafien teko

10 marraskuun, 2020 @ 16:00 - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 17 marraskuun, 2020 klo 16:00

Yksit tapahtuma 24 marraskuun, 2020 klo 16:00

Marraskuun tiistai-iltoina järjestetään hyödyllisiä koulutuksia avuksi vaikkapa viestintätyöhön. Videoiden suunnittelu ja teko älykännyköillä otetaan haltuun tiistaina 10.11. Tiistaina 17.11. opitaan puolestaan miten hyödynnetään Googlen erilaisia ilmaisia työkaluja viestintätyössä. Viimeisenä tiistaina 24.11. aiheena on infograafien tekeminen. Kaikki koulutukset järjestetään verkossa ja ne alkavat kello16. Maksuttomat webinaarit järjestävät Digisti kylässä ja Sykettä2 -hankkeet. Tervetuloa mukaan!

Koulutukset on suunnattu Keski-Suomen maaseutuohjelman hankkeille ja toimijoille sekä maaseudulla toimiville yhdistyksille ja yrityksille.

Tiistaina 10.11. klo 16-18 aiheena on videoiden teko kännykällä:
Miten suunnitellaan mielenkiintoinen ja huomiota herättävä video? Millaisia kuvakulmia kannattaa käyttää, entä millaisia leikkauksia? Älykännyköillä saa nykyään tehtyä kätevästi videoita. Mitä eri videoiden editointisovelluksia on olemassa, ja miten niitä käytetään? Miten jaan tehtyjä videoita netissä ja somessa? Koulutuksessa pidetään myös lyhyt harjoittelutuokio, joten varauduthan pitämään kännykän mukana.

Huom. koronatilanteen vuoksi tämäkin koulutus järjestetään kokonaan verkossa. Liityt vain mukaan osoitteessa bit.ly/digikyla.

Tiistaina 17.11. klo 16-17.30 webinaarin aiheena on Googlen ilmaiset työkalut:
Google tarjoaa ilmaiseksi monenlaisia työkaluja, joista on hyötyä mm. viestinnän töissä. Mm. Google Analytics on monella käytössä omilla nettisivuilla, mutta miten sen tarjoamaa dataa tulkitaan? Käymme läpi myös Google Mapsia (karttapalvelu), Google-Formsia (lomakkeiden teko), Google Meetin (verkkokokoukset) ja Google Driven (tiedostojen jako). Jos kaipaat tekemiseen uusia ideoita tai päivitystä Googlen palveluiden käyttöön ja tietoihin, niin tämä webinaari on hyödyllinen juuri sinulle.

Koulutus järjestetään verkossa eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Liityt vain mukaan osoitteessa bit.ly/digikyla.

Tiistaina 24.11. klo 16-17.30 webinaarin aiheena on Infograafit:
Infograafit ovat visuaalisia tiedon kuvaajia. Hyvä infograafi korvaa usein tuhat sanaa ja ne ovatkin todella käyttökelpoisia monen asian esittämisessä lyhyesti ja napakasti. Käymme läpi suunnittelun perusteita sekä muutamia yleisimpiä infograafien tekemiseen soveltuvia verkkotyökaluja (esim. Canva).

Koulutus järjestetään verkossa eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Liityt vain mukaan osoitteessa bit.ly/digikyla.

Lisätietoa koulutuksista


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös