Aitojen Makujen Yö 1.9.2017

Aitojen Makujen Yö 1.9.2017

Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää Aitojen Makujen Yössä syyskuun ensimmäisenä perjantaina!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö  tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja, muun muassa viihdyttävää musiikkia, puutarhakierroksen luomumarjoja maistellen, tunnelmallisesti valaistun metsäpolun laavulle ruokailemaan sekä eväsretken omapuiden alle vaikkapa virkistävän fatbike-ajelun jälkeen.

Aitojen Makujen Yöstä pääsee nauttimaan eri puolilla maakuntaa. Tutustu tapahtumiin ja lähde kokemaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä.

Huomio! Omia tapahtumia voi edelleen ilmoittaa mukaan. Laita viestiä pikaisesti, niin viemme tapahtumasi kartalle ja kerromme eteenpäin.

Aitojen Makujen Yöllä kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua. Tapahtuma kokoaa yhteen keskisuomalaiset ruoka-, matkailu-, hyvinvointi- sekä kulttuuri- ja luovien alojen toimijat. Tavoitteena on vuosittain toistuva, tunnettu ja kasvava ruokamatkailutapahtuma.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös