Amazing Keski-Suomi 12.-13.11.2021

 

Kilapilujoukkue laskemassa koskea kumiveneellä Amazing Keski-Suomi 2021 -kesäkilpailussaMuutaman vuoden tauon jälkeen on taas aika jatkaa tutustumista ällistyttävään Keski-Suomeen, kun Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään 12.-13.11.2021!

Tänä vuonna tapahtumassa on odotettavissa entistäkin enemmän vauhtia ja energiaa, sillä yhteistyökumppaniksi saadaan Kirittäret. Kilpailujoukkueiden kokoonpanoissa tullaan siis näkemään kovan luokan huippu-urheilijoita, jotka reiteillä kisatessaan tutustuvat keskisuomalaiseen maaseutuun ja sen tarjoamiin elämyksiin.

Ällistyttävä Keski-Suomi. Löydä oma paikkasi. Lähde mukaan seikkailuun!

Marraskuun toisena viikonloppuna Suomen kaikkien aikojen menestynein naispesäpallojoukkue jättää räpylät ja pesäpallomailat hippokselle ja suuntaa selvittämään mitä kaikkea ällistyttävä Keski-Suomi pitää sisällään. Kilpailun aikana nelihenkiset joukkeet pääsevät suorittamaan tehtäviä liittyen keskisuomalaiseen maaseutuun, lähiruokaan ja luontoon rasteilla, joista vastaavat upeat keskisuomalaiset yrittäjät ja yhteistyökumppanit.

Kilpailun luonteen vuoksi rastien sijainti ja tehtävät ovat salaisia niiden toteutukseen asti. Tapahtumaa voi seurata sosiaalisessa mediassa Amazing Keski-Suomen kanavissa @amazingkeskisuomi sekä aihetunnisteella #amazingkeskisuomi.

Seuraa Amazing Keski-Suomea somessa:

Kuvassa Facebookin logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen Facebook-sivulle.Kuvassa Instagramin logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen Instagram-tilille.Kuvassa YouTuben logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen YouTube-kanavalle.

Mikä on Amazing Keski-Suomi?

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä näkyväksi Keski-Suomea ja erityisesti keskisuomalaista maaseutua. Mistä siis onkaan kyse?

  • 24-tuntinen Amazing Race -tyyppinen kisa
  • Kisaamassa neljä nelihenkistä joukkuetta, jotka muodostuvat Kirittärien pelaajista sekä yksi nelihenkinen haastejoukkue = 20 henkilöä
  • Tehtäviä ympäri Keski-Suomea – reitti ja tehtävät salaisia kisan luonteen vuoksi

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Kilpailijat nostamassa maljaa Amazin Keski-Suomi 2021 -kesäkilpailun päätteeksi

#amazingkeskisuomi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös