Amazing Keski-Suomi 2021 -etusivu

Muutaman vuoden tauon jälkeen on taas aika jatkaa tutustumista ällistyttävään Keski-Suomeen, kun Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään 18.6.2021 ja 12.-13.11.2021!

Tänä vuonna tapahtumassa on odotettavissa entistäkin enemmän vauhtia ja energiaa, sillä yhteistyökumppaniksi saadaan Kirittäret. Kilpailujoukkueiden kokoonpanoissa tullaan siis näkemään kovan luokan huippu-urheilijoita, jotka reiteillä kisatessaan tutustuvat keskisuomalaiseen maaseutuun ja sen tarjoamiin elämyksiin.

Ällistyttävä Keski-Suomi. Löydä oma paikkasi. Lähde mukaan seikkailuun!

Kesäkilpailun aikana joukkueet suorittavat tehtäviä ympäri Keski-Suomea sijaitsevilla rasteilla. Kilpailun luonteen vuoksi rastien sijainti ja tehtävät ovat salaisia niiden toteutukseen asti. Tapahtumaa voi seurata sosiaalisessa mediassa Amazing Keski-Suomen kanavissa @amazingkeskisuomi sekä aihetunnisteella #amazingkeskisuomi.

Mikä on Amazing Keski-Suomi?

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä näkyväksi Keski-Suomea ja erityisesti keskisuomalaista maaseutua. Mistä siis onkaan kyse?

– 24-tuntinen Amazing Race -tyyppinen kisa
– Kisaamassa neljä nelihenkistä joukkuetta, jotka muodostuvat Kirittärien pelaajista sekä yksi nelihenkinen haastejoukkue = 20 henkilöä
– Tehtäviä Keski-Suomessa – reitti ja tehtävät salaisia kisan luonteen vuoksi

Stay tuned, lisätietoja päivitetetään!

Seuraa Amazing Keski-Suomea somessa:

Kuvassa Facebookin logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen Facebook-sivulle. Kuvassa Instragramin logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen Instagram-sivulle. Kuvassa Twitterin logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen Twitter-tilille. Kuvassa YouTuben logo, jossa linkki Amazing Keski-Suomen YouTube-kanavalle.

#amazingkeskisuomi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös