Artesaaniruoka SM 2020

Artesaaniruoka SM 2020

 

Artesaaniruoan SM 2020 -tuotekilpailu oheistapahtumineen järjestetään 14.-16.10.2020 Raisiossa.
Tietoa artesaaniruoan määrittelystä voit katsoa Mitä on artesaaniruoka? -videolta.

Viime vuonna 2019 Artesaaniruoan SM -kilpailu järjestettiin Jyväskylässä. Lue lisää menneen tapahtuman verkkosivuilta!

Osallistu kilpailuun

Valmistatko elintarviketuotteita paikallisista raaka-aineista, ilman synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita? Haluatko palautetta tuotteen mausta ja muista ominaisuuksista?

Mikäli vastauksesi edellisiin kysymyksiin olivat myöntäviä, ilmoita tuotteesi kilpailuun viimeistään 14.9.2020! HUOM! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 28.9.2020 asti!
Palautteen lisäksi saat näkyvyyttä tuotteellesi, yrityksellesi ja keskisuomalaiselle osaamiselle sekä laajennat verkostoasi. Katso Artesaaniruokaa Suomesta -YouTube soittolistan videoista jo osallistuneiden kokemuksia kilpailun hyödyistä, varsinkin tuotekehitykseen.

Yhdessä Raisioon

Suunnittelemme tapahtumaan yhteistä bussimatkaa Keski-Suomesta. Alustavan suunnitelman mukaisesti, lähtö on keskiviikkona 13.10.2020. Ajatuksena on saada samalla kyydillä paikalle yrittäjien kilpailuun osallistuvat tuotteet. Paluu tapahtuu perjantaina 16.10.2020.

Päivitys! Vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen yhteiskuljetusta tapahtumaan ei järjestetä. Mikäli kaipaat lisää tietoa kilpailusta tai tarvitset kyytiä kilpailutuotteillesi, ota yhteyttä Leena Pölkkiin (leena.polkki@jamk.fi).

Osallistuessasi, muista myös vara majoittuminen. Naantalin kylpylään on ennakkovarattu tapahtuman oasllistujille majoitustilaa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös