Luomutreffit järjestetään Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35) keskiviikkona 15.3. klo 13 – 16! Luomutreffit ovat luomutuottajien, -jalostajien ja ammattikeittiöiden kohtaamispaikka.
Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä
Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä? Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00. Lue lisää ja ilmoittaudu torstaihin 23.1. mennessä!
Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille
Ilmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]
Paikallisruoan saatavuuden ja löydettävyyden lisääminen edellyttävät yhteistyötä ruokaketjun joka lenkissä
Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke edisti ruokaketjun yhteistyöverkostojen luomista. Se pureutui erityisesti pk-elintarvikeyritysten näkökulmasta uusien tuotteiden valintaprosessiin Foodservice-tukuissa ja ammattikeittiöissä.
Lähiruoka- työpaja
Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.