Avainsana: ammattikeittiö

Luomutreffit Jyväskylässä

Luomutreffit järjestetään Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35) keskiviikkona 15.3. klo 13 – 16! Luomutreffit ovat luomutuottajien, -jalostajien ja ammattikeittiöiden kohtaamispaikka.

Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä

Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä? Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00. Lue lisää ja ilmoittaudu torstaihin 23.1. mennessä!

Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille

Ilmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]

Lähiruoka- työpaja

Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös