Avainsana: elintarvike

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 2

Hunajan ja muiden mehiläistuotteiden peruskäsittely ei vaadi elintarviketiloja. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos niistä aletaan valmistamaan elintarvikkeita muiden raaka-aineiden kanssa. Siksi sarjan toinen webinaari keskittyy selvittämään, miten lainsäädäntö tulee huomioida elintarvikkeiden valmistuksessa.

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.

Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu

Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun. Ohjelma 13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa 13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä […]

Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet

Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn ulkopuolelle suuntautuvan sekä EU sisämarkkinoiden näkökulmasta vientisopimuksia, -lupia, -todistuksia sekä tulli- ja verotuskäytänteitä ja vaadittavia pakkausmerkintöjä. Ohjelma 9.15 Aamukahvit ja omenapiirakka 9.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, […]

Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen

Tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8.! Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Internationale Grüne Woche 2019. Vuoden 2019 Grüne Woche-messuilla Suomella on erityinen asema kumppanimaana, minkä vuoksi suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus saada erityistä näkyvyyttä osallistuessaan näytteilleasettajiksi. Suomen osastolla teemoina ovat suomalainen puhdas arktinen ruoka […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös