Valtakunnallisesta ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyötä on toteutettu muutamissa maakunnissa ”Yhdessä opitaan” -hengessä. Torstaina 27.1. jklo 13 – 14-30 järjestettävässä webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista toteutuksista niin opiskelijoiden, opettajien, yrittäjien kuin kehittäjän näkökulmasta.
Järvi-Suomen maaseudun ympäristö- ja ilmasto-ohjelman webinaari: Vastuullista järkiruokaa Järvi-Suomesta.
Tervetuloa Järvi-Suomen maaseudun ympäristö- ja ilmasto-ohjelman webinaariin: Vastuullista järkiruokaa Järvi-Suomesta keskiviikkona 15.12. klo 12-16! Ilmoittaudu mukaan 10.12. mennessä.
Kuluttajaa kuunnellen – Ruoka- ja luonnontuotealan vuosiseminaari
Kuluttajaa kuunnellen -vuosiseminaarin järjestetään keskiviikkona 8.12. klo 10 – 15.30 hybriditoteutuksena. Seminaarin järjestävät valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke ja TEM Toimialapalvelut, ja se on tarkoitettu elintarvikealan ja ruokasektorin yrittäjille, kouluttajille, kehittäjille ja rahoittajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaamisen 6.10. klo 9 – 11. Tilaisuudessa vaihdetaan kokemuksia ja keskustellaan teemaan liittyvistä ajatukista ja tulevista toiminnoista.
Elintarvikepäivä 2021
Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa jälleen sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Tänä vuonna tapahtuma tekee historiaa, sillä ensimmäistä kertaa ohjelmaa pääsee seuraamaan verkkotapahtumana tiistaina 18.5. klo 9.30-15.30 Verkkotapahtumassa pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja. Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot.