Avainsana: kalatalous

Kalariihi -webinaari & Lähiruoka-ja hankintatreffit Oulussa 18.9.2020

Kalariihi -webinaarissa kuullaan monipuolinen kalatalous-ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä. Tilaisuus on suunnattu kalastajille, muille kalatalousalan toimijoille, elintarvikealan toimijoille sekä kala-ja elintarvikealan […]

Järvikalat euroiksi – Keski-Suomen kalaraaka-aineen koordinaatio Jyväskylässä

Ammattikeittiöt ja kaupat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään järvikalaa. Asian edistämiseksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä Sisä-Suomen Kalatalousryhmän kanssa strategiatapaamisen paikallisille kehittäjille ja kuntapäättäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu 20.4. mennessä!

Kalatalousseminaari Kannonkoskella

Sisä-Suomen kalatalousryhmä ja Leader VIISARI ry järjestävät kalatalouden tilaa ja kehittämistä käsittelevän Kalatalousseminaarin 13.12.2016 klo 9.30 alkaen Nuorisokeskus Piispalassa Kannonkoskella. Ilmoittautumiset 8.12. mennessä!

Joulukuussa järjestetään kalatalouden kehittämispäivä Piispalassa, Kannonkoskella. Lisätietoja päivästä julkaistaan syksyllä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös