Avainsana: kalatalous

Sisä-Suomen kalatalousryhmän strategiatyön sidosryhmätapaaminen Eteläiselle Keski-Suomelle ja Kuhmoisille

Toimintakausi 2014-2020 on päättynyt, mutta Sisä-Suomen kalatalousryhmän toimintaa jatketaan toistaiseksi vanhan rahoituksen turvin. Samalla valmistellaan kovaa vauhtia tulevanohjelmakauden strategiaa. Strategiaan liittyviä sidosryhmien kuulemistilaisuuksia on jo pidetty, ja viimeiset pidetään alkusyksystä.

Tervetuloa osallistumaan Eteläisen Keski-Suomen alueen ja Kuhmoisten sidosryhmien kuulemistilaisuuteen keskiviikkona 8.9. klo 17. Tilaisuus järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen Kasvosalissa (C 119).

Sisä-Suomen kalatalousryhmän strategiatyön sidosryhmätapaaminen Pohjoisessa Keski-Suomessa

Toimintakausi 2014-2020 on päättynyt, mutta Sisä-Suomen kalatalousryhmän toimintaa jatketaan toistaiseksi vanhan rahoituksen turvin. Samalla valmistellaan kovaa vauhtia tulevanohjelmakauden strategiaa. Strategiaan liittyviä sidosryhmienkuulemistilaisuuksia on jo pidetty, ja viimeiset pidetään alkusyksystä. 

Tervetuloa osallistumaan Pohjoisen Keski-Suomen alueen sidosryhmien kuulemistilaisuuteen keskiviikkona 25.8. klo 17. Tilaisuus järjestetään Viitasaaren valtuustosalissa. 

Kala-alan hanketreffit

ma 19.4. klo 13 – 16 Zoomissa järjestettävillä kala-alan hanketreffeillä jaetaan kokemuksia ja etsitään uusi yhteistyömuotoja kala-alan kehittämiseksi. Hanketreffit keskittyvät erityisesti kalajalosteiden näkökulmaan ja hankkeiden välisen yhteistyön edistämiseen.
Iltapäivän aikana puheenvuoron pitävät Timo Halonen, MMM ja Miina Mäki, John Nurmisen Säätiö. Tärkeässä roolissa päivän sisällössä ovat myös eri puolilla Suomea toteutettavat hankkeet. Tapahtuman järjestää valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohake. Ilmoittautuminen 13.4. mennessä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös