Avainsana: kalatalous

Ruokavirasto: Kala-alan valvonta

Ruokaviraston koulutus kala-alan toimijoille ja valvojille kemiallisen elintarviketurvallisuuden sekä pakkausmerkintöjen valvonnasta

Sisä-Suomen kalatalousryhmän strategiatyön sidosryhmätapaaminen Eteläiselle Keski-Suomelle ja Kuhmoisille

Toimintakausi 2014-2020 on päättynyt, mutta Sisä-Suomen kalatalousryhmän toimintaa jatketaan toistaiseksi vanhan rahoituksen turvin. Samalla valmistellaan kovaa vauhtia tulevanohjelmakauden strategiaa. Strategiaan liittyviä sidosryhmien kuulemistilaisuuksia on jo pidetty, ja viimeiset pidetään alkusyksystä.

Tervetuloa osallistumaan Eteläisen Keski-Suomen alueen ja Kuhmoisten sidosryhmien kuulemistilaisuuteen keskiviikkona 8.9. klo 17. Tilaisuus järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen Kasvosalissa (C 119).

Sisä-Suomen kalatalousryhmän strategiatyön sidosryhmätapaaminen Pohjoisessa Keski-Suomessa

Toimintakausi 2014-2020 on päättynyt, mutta Sisä-Suomen kalatalousryhmän toimintaa jatketaan toistaiseksi vanhan rahoituksen turvin. Samalla valmistellaan kovaa vauhtia tulevanohjelmakauden strategiaa. Strategiaan liittyviä sidosryhmienkuulemistilaisuuksia on jo pidetty, ja viimeiset pidetään alkusyksystä. 

Tervetuloa osallistumaan Pohjoisen Keski-Suomen alueen sidosryhmien kuulemistilaisuuteen keskiviikkona 25.8. klo 17. Tilaisuus järjestetään Viitasaaren valtuustosalissa. 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös