Avainsana: kehittäminen

Lean Lihanautatilalla

Mitä on Lean? Miten voin hyötyä Leanin työkaluista? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä lihanautatilalla? Miten ”Vähemmän on enemmän” –ajatus sopii tilallesi? Tervetuloa mukaan kiinnostavaan päivään Jyväskylän Korpilahdelle, jossa käydään läpi Leanin perusperiaatteita tilan kehittämisessä ja uutta systemaattista ajattelutapaa. Aamupäivällä Reetta Palva Työtehoseurasta kertoo Leanin hyödyistä kotieläintilalla ja iltapäivällä ollaan lihanautatilalla tarkastelemassa asioita ”jokapäiväisen työn” äärellä. Katso tarkempi ohjelma tästä: […]

Kasvulla ja eläinkierrolla tehokkuutta teurashiehokasvatukseen –opintomatka 13.-14.2.2018

Lähde mukaan tutustumaan erilaisiin teurashiehokasvattamoihin. Kasvulla ja eläinkierrolla tehokkuutta teurashiehokasvatukseen –opintomatkalla käydään tutustumassa sekä maito- ja risteytysrotuisten että pihvirotuisten hiehojen kasvatukseen. Rakennusratkaisuina on viileitä ja kylmiä pihatoita. Tarkempi ohjelma ja aikataulu: Kasvulla ja eläinkierrolla tehokkuutta teurashiehokasvatukseen. Ilmoittautumiset 1.2.2018 mennessä anne-mari.malvisto(at)jamk.fi tai 040 643 2946. Opintomatkan järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila (MEKA) -hanke.

Emotuotannon Nurmi -pienryhmän aloitustapaaminen

Tervetuloa mukaan kehittämään emolehmätilan nurmituotantoa! Miksi lähteä mukaan? Koska emolehmätuottaja on ennen kaikkea nurmenviljelijä ja oikein suunniteltu nurmituotanto (pitkäikäinen ja tuottava nurmi) parantavat tilan taloudellista tulosta sekä onnistunut laiduntaminen osaltaan vaikuttaa kustannustehokkuuteen. Pienryhmän alustavat teemat tapaamiskertoihin (katso esite): *nurmen perustaminen *kasvilajit *rikkakasvit *nurmituotannon suunnittelu *pellonpiennar-päivä Ensimmäinen tapaaminen on Ränssin Kievarissa Kuikassa. Jatkossa sovitaan tapaamispaikat mukana olevien tilojen kanssa. Ilmoittaudu […]

Emotuotannon pienryhmän aloitus Keuruulla

Emotuotannon kehittämisen pienryhmän aloitus Keuruun ja Jämsän alueen tiloille. Aloitustapaaminen Keuruulla klo 10-14. Vielä yksi tai kaksi tilaa mahtuu ryhmään mukaan! Lisätietoja Anne-Mari Malvisto, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi, 040 643 2946

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös