Avainsana: kehittäminen

Lean Lihanautatilalla

Mitä on Lean? Miten voin hyötyä Leanin työkaluista? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä lihanautatilalla? Miten ”Vähemmän on enemmän” –ajatus sopii tilallesi? Tervetuloa mukaan kiinnostavaan päivään Jyväskylän Korpilahdelle, jossa käydään läpi Leanin perusperiaatteita […]

Emotuotannon Nurmi -pienryhmän aloitustapaaminen

Tervetuloa mukaan kehittämään emolehmätilan nurmituotantoa! Miksi lähteä mukaan? Koska emolehmätuottaja on ennen kaikkea nurmenviljelijä ja oikein suunniteltu nurmituotanto (pitkäikäinen ja tuottava nurmi) parantavat tilan taloudellista tulosta sekä onnistunut laiduntaminen osaltaan vaikuttaa kustannustehokkuuteen. Pienryhmän alustavat […]

Emotuotannon pienryhmän aloitus Keuruulla

Emotuotannon kehittämisen pienryhmän aloitus Keuruun ja Jämsän alueen tiloille. Aloitustapaaminen Keuruulla klo 10-14. Vielä yksi tai kaksi tilaa mahtuu ryhmään mukaan! Lisätietoja Anne-Mari Malvisto, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi, 040 643 2946

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös