Avainsana: luomu

Tuotteiden tarina, palkittuja luomutuotteita – Vipua viljelyyn -webinaari osa 7

Millaisia ovat tarinat palkittujen luomutuotteiden takana? Kuinka menestyksekkäästi markkinoille?   Luento järjestetään Jyväskylässä JAMKin Lutakon kampuksella (Piippukatu 2), tilassa Koivuluokka, D505.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf   Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 5

Myynti ja markkinointi Yrttien myynnin kanavia ja tapoja kotimaassa Kokemuksia yrttien viljelyn koneellistamisesta Nokkonen, pyöreälehtikihokki Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt, Keski-Suomen ulkopuolelta osallistuville 25 euroa/krt ja 125 euroa/5 krt. Ilmoittautumiset: www.keski-suomi.proagria/tapahtumat […]

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 4

Sadonkorjuu Yrttien sadonkorjuu ja -käsittely, ml. kuivaus Koneita ja laitteita sadonkäsittelyyn Mikä toiminta on alkutuotantoa ja mikä tarvitsee elintarvikehuoneiston? Saksankirveli, ruohosipuli, oregano, sitruunamelissa, iisoppi ja tuoksuampiaisyrtti Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 […]

Sienijuurien merkitys viljelyssä – Vipua viljelyyn -webinaari osa 6

Kalle Hoppula (Luke) kertoo sienijuurien merkityksestä viljelyssä.   Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf   Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 3

Ravinteet ja niiden merkitys Mistä ravinteita yrteille? Väinönputki, liperi, keltakatkero, ruusujuuri, amerikanginsengjuuri, kamomilla, kehäkukka, etelänarnikki, päivänhatut Yritysesittely, Hoikan Herkku Kurssipaikkana Kristillinen opisto, päärakennus kabinetti, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Seuraavat kurssikerrat 27.11. ja 4.12. Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt, Keski-Suomen […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös