Avainsana: luomu

Tuotteiden tarina, palkittuja luomutuotteita – Vipua viljelyyn -webinaari osa 7

Millaisia ovat tarinat palkittujen luomutuotteiden takana? Kuinka menestyksekkäästi markkinoille?   Luento järjestetään Jyväskylässä JAMKin Lutakon kampuksella (Piippukatu 2), tilassa Koivuluokka, D505.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf   Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 5

Myynti ja markkinointi Yrttien myynnin kanavia ja tapoja kotimaassa Kokemuksia yrttien viljelyn koneellistamisesta Nokkonen, pyöreälehtikihokki Yritysesittely Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi sekä vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt.  Ilmoittautumiset: www.keski-suomi.proagria/tapahtumat tai marjo.marttinen@proagria.fi, 040 064 8275

Sienijuurien merkitys viljelyssä – Vipua viljelyyn -webinaari osa 6

Kalle Hoppula (Luke) kertoo sienijuurien merkityksestä viljelyssä.   Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf   Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 4

Sadonkorjuu Yrttien sadonkorjuu ja -käsittely, ml. kuivaus Koneita ja laitteita sadonkäsittelyyn Mikä toiminta on alkutuotantoa ja mikä tarvitsee elintarvikehuoneiston? Saksankirveli, ruohosipuli, oregano, sitruunamelissa, iisoppi ja tuoksuampiaisyrtti Yritysesittely Seuraava kurssikerta 27.11. Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi sekä vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt.  Ilmoittautumiset: www.keski-suomi.proagria/tapahtumat tai marjo.marttinen@proagria.fi, 040 064 8275

Vihannesten ja perunan viljely – Vipua viljelyyn -webinaari osa 5

Tietoa vihannesten ja perunan viljelystä.   Luento järjestetään Jyväskylässä JAMKin Lutakon kampuksella (Piippukatu 2), tilassa Waneri D125.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf   Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös