Avainsana: Luomulammas

Lammasteema: Karitsointi ja imetysaika

Ohjelmassa: Karitsointiajan valvontatyöstä paras hyöty Karitsointiapu Imetysajan ruokintaryhmät, uuhien ja karitsoiden yhteispeli Parhaat lähtötelineet laitumelle Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamki.fi tai 040-183 7085

Lammasteema: Tiineiden uuhien terveys ja ruokinta

Ohjelmassa: Keskitiineiden uuhien terveydenhuolto Lopputiineiden uuhien terveydenhuolto Luomunäkökulma ruokintaan Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 9.1.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040-183 7085

Luomulammastuotannon pienryhmä

Pienryhmän aiheita voivat olla esimerkiksi luomulampaan ruokinta ja ruokinnan suunnittelu, luomurehuntuotanto ja laidunnus, tilojen välinen yhteistyö, luomutuotannon olosuhdevaatimukset, lihan suoramyynti ja jatkojalostus sekä lampaan terveys. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. […]

Uudenmaan luomu -opintomatka

Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. […]

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös