Avainsana: Luomulammas

Lammasteema: Karitsointi ja imetysaika

Ohjelmassa: Karitsointiajan valvontatyöstä paras hyöty Karitsointiapu Imetysajan ruokintaryhmät, uuhien ja karitsoiden yhteispeli Parhaat lähtötelineet laitumelle Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamki.fi tai 040-183 7085

Lammasteema: Tiineiden uuhien terveys ja ruokinta

Ohjelmassa: Keskitiineiden uuhien terveydenhuolto Lopputiineiden uuhien terveydenhuolto Luomunäkökulma ruokintaan Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 9.1.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040-183 7085

Luomulammastuotannon pienryhmä

Pienryhmän aiheita voivat olla esimerkiksi luomulampaan ruokinta ja ruokinnan suunnittelu, luomurehuntuotanto ja laidunnus, tilojen välinen yhteistyö, luomutuotannon olosuhdevaatimukset, lihan suoramyynti ja jatkojalostus sekä lampaan terveys. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Koulutuksen kesto on 15 tuntia ja setoteutetaan 4‐5 koulutuspäivän aikana. Tapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Ryhmän ensimmäinen tapaaminen on 23.5.2018 kello 12‐15.30 Jyväskylässä, paikkana Naissaaren […]

Uudenmaan luomu -opintomatka

Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. Matkaohjelma ja aikataulu Alustava lähtöaika Jyväskylästä keskiviikkona 25.4 klo 8:00 ja paluu Jyväskylään torstaina 26.4 noin klo 20:00, muut lähtöpaikat tarkennetaan osallistujien mukaan. Muutokset matkaohjelmaan […]

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Pienryhmässä kääritään hihat, etsitään ammattikeittiöistä yhteyshenkilöt ja suunnitellaan miten yhteistyö toimisi parhaiten. Toimintaan mahtuu vielä mukaan.     Koulutuspäivän ohjelma: Arvoa tuottava markkinointi maataloudessa […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös