Avainsana: luomutuotanto

Peltomaan laatu ja sen hoito –koulutuspäivä

  Koulutuksen sisältö ja hyödyt: Peltomaan eliöstö, ravinnetalous ja rakenne maan laadun osatekijöinä Viljelymaan mikrobiologian perusteita -peltomaan erilaiset mikrobit -mikrobien hyödylliset toiminnot maassa -viljelykasvien kasvua edistävät mikrobit ml. sienijuuri -taloudellista hyötyä peltomaan mikrobiston hoidosta Tutustuminen Peltomaan laatutestiin Mitä viljelijä voi tehdä pellon kunnon parantamiseksi? Päivän aikana tehdään kenttäkäynti läheiselle pellolle (HUOM! säänmukainen varustus!)   Kurssi […]

Luomutuotteiden ostajapäivä

Lisää menekkiä luomutuotteille! Luomutuotteita käyttävät ja markkinoivat yritykset kertovat omasta näkökulmastaan millaisille luomutuotteille on tarvetta, kuinka paljon tuotteita tarvitaan ja millaisia laatu- ja pakkausvaatimuksia heillä tuotteille on. Tilaisuudessa mukana Jyväskylän koulutuskuntayhtymä/ao Pakkasmarja Oy Ravintola Harmooni Ekokauppa Ekolo Luomutuotteiden ostajapäivän keskustelujen ja ideoinnin jälkeen työ jatkuu syksyllä tuottajien koulutuksilla. Näissä paneudutaan tapahtumassa esille nousseisiin kauppakunnostus-, jatkojalostus- […]

Luomuelintarvikepäivä 5.10.2017

Luomuelintarvikepäivä 2017 Luomun globaali kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina. Neljättä kertaa järjestettävä Luomuelintarvikepäivä pohtii, mitä on kehityksen taustalla ja millainen luomutuote vetoaa vastuullisuutta vaativiin kuluttajiin. Päivän esitelmät käsittelevät luomubisneksen kiinnostavimpia trendejä kotimaassa ja kauempana. Estradille nousee mm. johtaja Monique MarezOrganic Trade Associationista (USA) kertomaan, miten luomun osuus Yhdysvaltojen valtavista elintarvikemarkkinoista on noussut 4-5 […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös