Avainsana: Luonnosta tuotteeksi

Sienten keruu ja käsittely

Sienten keruu- ja käsittely -tilaisuudessa tutustutaan sienten tunnistukseen, poimintaan ja käsittelyyn käytännössä. Tilaisuus sisältää: Sieten tunnistus ja keruu maastossa Sienten kuivaus, pakastaminen, suolaus ja hapattaminen Sienten käsittelyharjoitukset Keräämme sieniä Laajavuoren […]

Ruokasienet tutuiksi -etätilaisuus

Ruokasienet tutuiksi! Opi tunnistamaan tatit, rouskut, haperot, vahverot ja muut hyvät ruokasienet! Etänä järjestettävässä tilaisuudessa tutustutaan metsissämme kasvaviin hyviin ruokasieniin, opetellaan niiden tunnistusta, käydään läpi oikeaa käsittelyä sekä annetaan hyviä […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020 Teoriaosuus: 27.8.2020 klo 17-18:30 etänä Teams:n välityksellä Maasto-osuus (valitse näistä itsellesi sopivin): 1.9.2020 klo 16:30-18:30 Pihtipudas 3.9.2020 klo 17-19 Jyväskylä 8.9.2020 klo 17-19 Saarijärvi Koulutuksessa […]

Hiostettavat luonnonyrtit Laukaassa

Tiesitkö, että hiostamalla saat parannettua monen teentapaan nautittavan yrtin makua ja tuoksua? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan hiostamiseen sopiviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja käyttöön. Harjoitellaan yhdessä hiostamista käytännössä sekä […]

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa webinaari

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös