Avainsana: Luonnosta tuotteeksi

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. Asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin. Webinaari järjestetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta.

Yrttipoimijakoulutus Jyväskylässä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Jyväskylässä opeteltavina lajeina ovat nokkonen ja voikukka. Koulutus on kaksiosainen. 1.6.2020 klo 18-19 pidetään teoriaosuus etänä Teams:n kautta. Teoriaosuudessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö 2.6.2020 klo 17-19 pidetään maasto-osuus Green care keskus Könkkölässä (Vesangantie 37, Jyväskylä). Maasto-osuus sisältää keruu- ja tunnistusharjoituksia. Tulethan maasto-osuuteen vain täysin […]

Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat mesiangervo, siankärsämö ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu- ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutukseen mahtuu mukaan 7 henkeä. Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös