Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]
Yrttipoimijakoulutus etänä
Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Koulutuksen […]
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Opi tunnistamaan, keräämään ja käyttämään villiyrttejä! Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely Vinkkejä villiyrttien käyttöön Villiyrtit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ilmaista ruokaa suoraan […]
Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus
Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso […]
Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus
Pakurin mahdollisuudet -etätilaisuus Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola Foodinin pakurituotteet, […]