Avainsana: opintomatka

Eläinaineksen tekijät maidontuotannossa- opintomatka (2 pv)

Etelä-Suomeen suuntautuvalla kahden päivän opintomatkalle tutustutaan maitotilojen eläinainekseen. Tilavierailukohteet ovat erilaisia ja käyttävät eri jalostusorganisaatioiden palveluja. Varaa päivät jo kalenteriin. Tervetuloa mukaan! Aikataulu ja matkaohjelma julkaistaan myöhemmin. Lisätietoja Susanna, 040 725 6603, susanna.lahnamaki-kivela(at)jamk.fi tai Anne-Mari, 040 6432946, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi.

Sonnit ja hiehot – vasikasta teuraaksi kannattavasti -opintomatka (2 pv)

Nautojen teuraskasvattajien opintomatka on tulossa 12.-13.3.2019. Tervetuloa mukaan! Aikataulu ja matkaohjelma julkaistaan myöhemmin. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja kuljetuksen. Matka laskutetaan jälkikäteen.   Lisätietoja tulee myöhemmin. Tarvittaessa voi olla yhteydessä Anne-Mariin, 040 6432946, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi.

Parhaita vasikoita vasikkakasvattamosta -opintomatka (2 pv)

Etelä-Savoon ja Pohjois-Karjalaan suuntautuva opintomatka keskittyy naudanlihantuotannon vasikoiden kasvatukseen – miten saadaan vasikat kasvamaan hyvin.  Tervetuloa mukaan! Aikataulu ja matkaohjelma julkaistaan myöhemmin. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja kuljetuksen. Matka laskutetaan jälkikäteen. Ilmoittaudu 29.1.2019 mennessä Anne-Marille, 040 6432946, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi.

Sarka 2019 -opintomatka (1 pv)

Perinteinen opintomatka Sarka-messuille tehdään tänä vuonna yhden päivän pituisena. Maitoyrittäjien seminaari ”Karjan hyvinvointi – must juttu tulokselle ja kuluttajalle” pidetään heti näyttelypäivän perään ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista jäädä kuuntelemaan se ennen paluumatkaa takaisin. Katso aikataulu ja matkaohjelma tästä. Opintomatkan hinta 30 €/hlö (alv 0%). Hinta sisältää kuljetukset, osallistumisen Sarka-seminaariin ja pääsylippu messuille. Matka laskutetaan jälkikäteen. […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös