Avainsana: opintomatka

Kevätretki iloiseen Itä-Suomeen 4.-5.5.2018 – kyliä ja kulttuuria

Toukokuun alussa suuntaamme hiiliviisaiden yhteiselle matkalle Itä-Suomeen. Tutustumme hiiliviisaisiin kylä- ja kulttuurikohteisiin yhdessä Pohjois- ja Itä-Suomen hiiliviisaat kylät -hankkeiden kylätoimijoiden kanssa. Paikallisoppaana toimii MSL:n hiiliviisauden kehittämispäällikkö Timo Reko Joensuusta.   pe 4.5. Vireät ja vihreät kylät Lähtö aamulla varhain, kahvitauko matkalla Outokumpu Rikkaveen kyläyhdistys toimii kolmen kylän alueella (rikkaranta.fi). Kuulemme kylien vireästä toiminnasta Tutustumiskohteena Rikkaveden olkipaalitalo, […]

Opintomatka Unkariin

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää luonnontuoteaiheisen opintomatkan Budapestin seudulle. Matka on suunnattu keskisuomalaisille maaseutualueilla toimiville luonnontuotteiden alkutuotannon ja jalostuksen alalla toimiville yrityksille sekä muille toimijoille, kuten luonnontuotteiden poimijoille. Käyntikohteita neljän päivän opintomatkalla ovat mm yrttiviljelmät, yrttejä keräävät ja jalostavat yritykset sekä myymälät. Lähde mukaan!

Eläinaineksen tekijät maidontuotannossa -opintomatka, 3 pv

17.-19.4. lähdetään tutustumaan Pohjois-Pohjanmaalle maidontuotannon eläinainekseen. Tilavierailukohteet ovat erilaisia ja käyttävät eri jalostusorganisaatioiden palveluja. Tarkemman ohjelman ja aikataulun näet tästä. Huom! Muutama paikka vapaana vielä!   Lisätietoja ja ilmoittautuminen maantaihin 9.4.2018 mennessä: susanna.lahnamaki-kivela(at)jamk.fi tai 040 725 6603. Opintomatkan järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila- hanke.

Tuunausmatka Kokkolaan

Tuunausmatka tulee taas. Nyt suuntana on Kokkola ja päiväksi on  valittu lauantai! Ohjelmassa on kotimaisia tekstiilituotteita, käsityö- ja taideliikkeitä vanhassa kaupungissa Neristanissa sekä Maaseudun Sivistysliiton osittain ylläpitämän ITE-museon ITE-pienoiskoossa -näyttely. Matkan ohjelmaa: Klo 7.00    Lähtö Saarijärveltä (reittiä voidaan muokata osallistujien lähtöpaikkojen mukaan) Klo 9.00    Aamupala Kaustisen kansanlääkintäkeskuksella Klo 10:15  Yritysesittely Paapii Design oy Mihin […]

PERUTTU! Maitorotuisten sonnien päiväkasvut kuntoon -opintomatka

Opintomatka peruttu! Tervetuloa mukaan tutustumaan erilaisiin maitorotuisia sonneja kasvattaviin tiloihin Järvi-Suomen alueelle. Yhteistä kaikille on hyvä päiväkasvut ja teuraspainot. Katso tarkempi ohjelma ja aikataulu: Opintomatka Sonnikasvattamoihin 2018.   Lisätietoja ja ilmoittautuminen 4.4.2018 mennessä: anne-mari.malvisto(at)jamk.fi tai 040 643 2946. Opintomatkan järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila- hanke.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös