Avainsana: pienryhmä

Uusi päivä! Eläintilojen Lean -pienryhmän aloitus (Äki)

Tervetuloa mukaan Eläintilojen Lean-pienryhmään! Aloitus 23.1.2019 klo 10-14. Paikka tarkentuu myöhemmin. Pienryhmän tavoitteena on kehittää eläintilojen arjen ja tuotannon johtamista. Ryhmässä mietitään uusia tapoja toimia, kitketään pois arvoa tuottamattomia asioita ja opetellaan käsittelemään erilaisia ihmisiä – niin hyvinä, kuin huonoinakin päivinä. Koulutus sopii maito-, naudanliha- ja emotiloille. Katso tarkemmin tietoja tästä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Anne-Mari Malvisto, […]

Siirtyy 23.1. päivälle! Eläintilojen Lean -pienryhmän aloitus (Äki)

Katso tarkemmat tiedot kalenterista 23.1. kohdalta! Tervetuloa mukaan Eläintilojen Lean-pienryhmään! Aloitus 17.1.2019 klo 10-14. Paikka tarkentuu myöhemmin. Pienryhmän tavoitteena on kehittää eläintilojen arjen ja tuotannon johtamista. Ryhmässä mietitään uusia tapoja toimia, kitketään pois arvoa tuottamattomia asioita ja opetellaan käsittelemään erilaisia ihmisiä – niin hyvinä, kuin huonoinakin päivinä. Koulutus sopii maito-, naudanliha- ja emotiloille.   Ilmoittautumiset ja […]

Umpilehmien hoito & olosuhteeet -pienryhmän aloitus

Tervetuloa mukaan Umpilehmien hoito & olosuhteet – pienryhmään mukaan! Aloitustapaaminen on 5.12.2018. Katso ohjelma myös tästä. Pienryhmäkoulutus on kaikille maitotiloille tarkoitettu 20 oppitunnin koulutuskokonaisuus. Ryhmässä käydään läpi monipuolisesti umpilehmien olosuhteisiin ja hoitoon liittyviä asioita, jolla voidaan parantaa lypsylehmän tuotantokaudesta seuraavaan siirtymistä. Osa tapaamisista pidetään ryhmäläisten tiloilla. Ensimmäisellä tapaamiskerralla käydään läpi tapaamisten teemat ja sovitaan ryhmäläisten kanssa […]

Pitoisuudet paremmaksi -pienryhmän aloitus Jyväskylä

Pitoisuudet paremmaksi -pienryhmäkoulutus on kaikille maitotiloille tarkoitettu 20 oppitunnin koulutuskokonaisuus. Pienryhmässä käydään läpi asioita, joilla voidaan vaikuttaa tilatasolla maidon pitoisuuksiin. Tervetuloa mukaan! Katso tarkemmat tiedot tästä. Koulutuksen järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila ‐koulutushanke yhteistyössä MaitoAkatemian ja ProAgria Keski-Suomen kanssa. Hanketta toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti yhdessä ProAgria Keski‐Suomen kanssa.

Kasvitilojen Lean -pienryhmän aloitus

Samalla ladulla vai samoilla suksilla? Lean – uusi tapa ajatella, yrityskulttuuri jossa virheet ovat yhtä juhlaa! Teettekö niitä asioita, jotka vievät teitä kohti yrityksenne visiota? Kohti niitä tavoitteita, jotka olette asettaneet viiden vuoden päähän? Tai 25 vuoden päähän? Voisiko tekemisiä muuttaa ja miettiä toisenlaisia toimintatapoja? Pienryhmässä tavoitteena on kehittää kasvitilojen arjen ja tuotannon johtamista. Ryhmässä […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös