Katsaus haastatteluraportin pohjalta keskisuomalaisten elintarvikejalostus- ja ruokamatkailuyritysten nykytilanteeseen, tulevaisuuden näkymiin ja kestävyyteen. Tilaisuudessa kuullaan myös Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin -hankkeen puheenvuoro. Tervetuloa kuulolle (alustava paikka: Jamk, Rajakatu 35, C119, Jyväskylä) […]
Aitojen Makujen Yö 2021
Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää Aitojen Makujen Yössä elokuun viimeisenä perjantaina!
Elintarvikealan vientivalmennus – ajankohtaista meiltä ja maailmalta -webinaarin materiaalit
Ruokaviraston vientijaosto ja Food From Finland -ohjelma järjestivät 13.4. yhteisen vientivalmennuksen. Tilaisuus oli suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai sitä jo tekeville pk-yrityksille. Vientivalmennuksessa yrittäjät saivat tietoa ajankohtaisista elintarvikevientiin liittyvistä aiheista […]
Elintarvikealan vientivalmennus
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finlandin yhteinen vientivalmennus tiistaina 13.4. klo 9-11 tarjoaa ajankohtaisia asioita elintarvikealan viennistä. Tilaisuus järjestetään webinaarina. Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai vientiä jo harjoittaville pk-yrityksille
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten […]