Ruokaviraston vientijaosto ja Food From Finland -ohjelma järjestivät 13.4. yhteisen vientivalmennuksen. Tilaisuus oli suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai sitä jo tekeville pk-yrityksille. Vientivalmennuksessa yrittäjät saivat tietoa ajankohtaisista elintarvikevientiin liittyvistä aiheista […]
Elintarvikealan vientivalmennus
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finlandin yhteinen vientivalmennus tiistaina 13.4. klo 9-11 tarjoaa ajankohtaisia asioita elintarvikealan viennistä. Tilaisuus järjestetään webinaarina. Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai vientiä jo harjoittaville pk-yrityksille
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten […]
Pakkaus, brändäys ja logistiikka -webinaari
Pakkaus, brändäys ja logistiikka ovat aiheita, jotka tuottavat usein päänvaivaa erityisesti pienille yrityksille. Tähän tilaisuuteen olemme koonneet näistä aiheista esityksiä, jotka auttavat sinua eteenpäin käytännön esimerkkien avulla. Tilaisuudessa julkistetaan lisäksi […]
Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 31.10. mennessä!
Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyn lyhennetty, päivitetty versio on nyt auki. Kyselyyn vastaamisaikaa on jatkettu 31.10. asti.