Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen […]
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajan 20.2.2018 materiaalit on julkaistu
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestettiin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella tiistaina 20.2.2018. Päivän materiaalit on nyt julkaistu. Kannattaa tutustua!
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestetään Jyväskylässä tiistaina 20.2.2018 klo 9.00 – 15.30, paikkana JAMKin pääkampus, Kasvosali C119.
Paikallisruoan saatavuuden ja löydettävyyden lisääminen edellyttävät yhteistyötä ruokaketjun joka lenkissä
Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke edisti ruokaketjun yhteistyöverkostojen luomista. Se pureutui erityisesti pk-elintarvikeyritysten näkökulmasta uusien tuotteiden valintaprosessiin Foodservice-tukuissa ja ammattikeittiöissä.