Miten luomu raaka-aineiden käytöstä voi kertoa ruokapalvelun asiakkaille? Entä miksi siitä kannattaa kertoa? Tervetuloa mukaan Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen järjestämään verkkotilaisuuteen maanantaina 8.5. klo 14 – 15.
Asiakasmäärien ennakointi- ja ennustemallit -webinaari
Wasteless food services in Finland -hankkeessa järjestetään sarja kaikille avoimia, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja liittyen elintarvikejätteen ja ruokahävikin seurantaan ja hallintaan. Webinaarin sisältö tarkentuu myöhemmin Voit tutustua hankkeeseen ja tilata uutiskirjeen […]
Tiedolla johtaminen ruokapalveluissa -webinaari
Miten tiedolla johtamista voidaan hyödyntää ruokahävikin hallinnassa? Wasteless food services in Finland -hankkeessa järjestetään sarja kaikille avoimia, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja liittyen elintarvikejätteen ja ruokahävikin seurantaan ja hallintaan. Ensimmäinen webinaari järjestetään […]
Ikäruoka 2.0 palveluntarjoajien Kick Off 16.3. klo 13-15
Haluatko olla mukana kehittämässä Jyväskylän alueella asuvien ikäihmisten ruokaan liittyviä palveluja? Jos vastasit kyllä, tule mukaan kick off -tilaisuuteen, jossa käynnistetään kehitysyhteistyötä pohtimalla yhdessä millaisena ruokapalvelut näyttäytyvät ikäihmisille, millaisia palveluja […]