Avainsana: Saksa

Elintarvikeviennin info- ja keskustelutilaisuus, kohdemaana mm. Ruotsi ja Saksa

Tervetuloa mukaan Elintarvikeviennin info- ja keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 9.3. klo 12 – 16. Tilaisuus on tarkoitettu keskisuomalaisille elintarvikeyrittäjille. Tilaisuuden aluksi elintarvikeviennin asiantuntija esittelee eri kohdemaita, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus käydä keskustelua asiantuntijan kanssa ja halutessaan esitellä omia tuotteitaa.

Elintarvikevienti Saksaan – Case Kalevala Spirit

Webinaari elintarvikeviennistä Saksaan torstaina 11.3. klo 13.30 – 15. Tilaisuudessa kuullaan Kalevala Spiritin toiminnasta. Kalevala Spirit on yli kahdenkymmenen vuoden ajan tuonut suomalaista ruokaa ja kulttuuria esille Saksassa joulumarkkinoilla ja oman verkkokaupan kautta. Webinaarissa tutustutaan Kalvela Spiritin toimintaan. Webinaari tarjoaa yrityksille tukea ja apua Saksan markkinoille pääsyyn joulumarkkinoiden ja Kalevala Spiritin verkkokaupan kautta.

Korkeatuottoisten karjojen opintomatka Saksaan

Etelä-Pohjanmaan alueella toimiva Maidosta maitoon -hanke järjestää opintomatkan helmikuussa 2018 Saksaan. Myös keskisuomalaisilla maidontuottajilla on mahdollisuus osallistua tälle matkalle MEKA -hankkeen tukemana hintaan 600 €/hlö, sis alv. Matkaohjelmaan pääset tutustumaan […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös