Avainsana: yrttiviljely

Yrttiviljelyn perusteet jatko-osa 1

Yrttien vaikuttavat aineet ja käyttö luonnonkosmetiikassa Ohjelma:  10.00       Yrttien vaikuttavat aineet, vieraileva luennoitsija 12.00       Lounastauko (omakustanne) 13.00       Yrttien käyttö luonnonkosmetiikassa, Virpi Hirvensalo Vihreä ilo 15.30       Päivä päättyy Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi. Kurssin hinta 20 €/krt, Keski-Suomen ulkopuolisilta osallistujilta 25 €/kerta. Myös etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista sekä luentonauhoitteen saaminen omaan […]

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 5

Myynti ja markkinointi Yrttien myynnin kanavia ja tapoja kotimaassa Kokemuksia yrttien viljelyn koneellistamisesta Nokkonen, pyöreälehtikihokki Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt, Keski-Suomen ulkopuolelta osallistuville 25 euroa/krt ja 125 euroa/5 krt. Ilmoittautumiset: www.keski-suomi.proagria/tapahtumat […]

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 4

Sadonkorjuu Yrttien sadonkorjuu ja -käsittely, ml. kuivaus Koneita ja laitteita sadonkäsittelyyn Mikä toiminta on alkutuotantoa ja mikä tarvitsee elintarvikehuoneiston? Saksankirveli, ruohosipuli, oregano, sitruunamelissa, iisoppi ja tuoksuampiaisyrtti Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 […]

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 3

Ravinteet ja niiden merkitys Mistä ravinteita yrteille? Väinönputki, liperi, keltakatkero, ruusujuuri, amerikanginsengjuuri, kamomilla, kehäkukka, etelänarnikki, päivänhatut Yritysesittely, Hoikan Herkku Kurssipaikkana Kristillinen opisto, päärakennus kabinetti, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Seuraavat kurssikerrat 27.11. ja 4.12. Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomi, mukana vierailevia luennoitsijoita ja yritysesittelyjä. Kurssin hinta 20 euroa/krt tai 100 euroa/5 krt, Keski-Suomen […]

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 2

Viljelytekniikka Yrttien taimikasvatus, siementen kylmäkäsittely, kylvö Taimikasvatuksessa ja kylvössä käytettäviä koneita ja laitteita Rikkakasvien torjuminen kasvukaudella luonnonmukaisesti, ml. koneet ja laitteet Piparminttu ja muut mintut, ranskalainen ja venäläinen rakuuna, salvia, meirami, timjami, kynteli ja basilika Yritysesittely Kurssipaikkana ProAgria Keski-Suomi, Kauppakatu 19, 40100 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Seuraavat kurssikerrat 20.11., 27.11. ja 4.12. Kurssin vetäjänä […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös