Buustia yksinyrittäjyyteen!

  Buustia yksinyrittäjyyteen!

  Hankkeen tavoitteena on aktivoida Keski-Suomen maaseutualueilla toimivia yksinyrittäjiä kehittämään liiketoimintaosaamisen tasoa digitalisoituva toimintaympäristö huomioon ottaen, käyttämään uusia innovatiivisia toiminta- ja markkinointimalleja sekä parantamaan yrittäjien valmiuksia liiketoiminnan pitkäjänteisessä kehittämisessä.

  Tarkoituksena on aktivoinnin kautta edistää ja päivittää Keski-Suomen maaseutualueilla yritystoimintaa harjoittavien yksinyrittäjien osaamista kilpailukyvyn, kannattavuuden ja kasvun vahvistamiseksi sekä kotimarkkinoilla että mahdollisesti kansainvälisessä ympäristössä.

  Asiakaslähtöiseen ja digitaaliseen liiketoiminnan kehittämiseen ja uusien välineiden käyttöönottoon sekä verkostoitumiseen tarvitaan aktivointia ja tiedotusta. Maaseutualueiden yritysten kehittymisen kautta säilytetään työpaikkoja tai synnytetään uusia työpaikkoja, ja sitä kautta luodaan hyvinvointia koko maaseudulle ja viime kädessä koko maakuntaan.

  Kohderyhmät: Hankkeen kohderyhmänä on Keski-Suomen alueella eri toimialoilla toimivat yksinyrittäjät, mikroyritykset, yrittäjyyttä suunnittelevat henkilöt.

  Kesto: Hanke toimii ajalla 1.2.2017 – 31.3.2018.

  Hallinnoijat ja toteuttajat: Hanketta hallinnoi valtakunnallisesti toimiva Suomen Yrittäjäopisto.

  Hankkeen yhteistyökumppanina toimii Keski-Suomen Yrittäjänaiset ry.

  Rahoittajat: Rahoitus hankkeelle tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta vuosille 2014 – 2020.

   

  Yhteystiedot

  Asta Salminen

  Suomen Yrittäjäopisto
  projektipäällikkö
  asta.salminen@syo.fi
  p. 050 421 1665

  Buustia yksinyrittäjyyteen!

  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Takaisin ylös