Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen – Konginkankaan hevosurheilukeskuksen koordinointihanke

Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen - Konginkankaan hevosurheilukeskuksen koordinointihanke

Toteutusaika 1.3.2018 – 28.2.2019

Hankenumero 48327

Hakija ja hallinnoija Ääneseudun Kehitys Oy, projektikoordinaattori Outi Raatikainen

Hanke lyhyesti

Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen on erilaisten toimijoiden ja toimintojen koordinointihanke. Se nopeuttaa Konginkankaan hevosurheilukeskuksen syntymistä.

Konginkankaan hevosurheilukeskusta suunnittellaan Nelostien varteen Liimattalan kylälle, jossa Ala-Keiteleen Hevosystäväinseuralla on hyvä harjoitusravirata upeassa kangasmaastossa.

Hanke perustuu Konginkankaan hevosurheilukeskuksen toiminnalliseen yleissuunnitelmaan (Sweco 2017). Konginkankaan kyläyhdistys hallinnoi 2016-2017 Leader-hankkeen, jossa yhdessä Ala-Keiteleen Hevosystäväinseuran ja Ääneseudun Ratsastajien kanssa luotiin toteutussuunni­telma Konginkankaan hevosurheilukeskukselle vuoteen 2032 asti. Suunnitelma löytyy netistä www.konginkangas.fi-sivuilta

Suunnitelman toteuttaminen vaatii useita yhteistyökumppaneita, mahdollisesti uuden tai uusia yhdistyksiä ja yrityksiä sekä useita eri toimijoiden hallinnoimia hankkeita, jotka toimivat yhdessä. Lisäksi mukaan tarvitaan yrittäjiä.

Hanke auttaa toimijoita suunnitelmien nivomisessa yhteen ja niiden laittamisessa liikkeelle sekä markkinoi hevosurheilukeskusta uusille toimijoille.

Hanke on yhteistyöhanke, joka liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan.

Yhteystiedot

Outi Raatikainen

Ääneseudun Kehitys Oy
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski
Puh. 040 1951230
Sähköposti outi.raatikainen at aanekoski.fi

Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen – Konginkankaan hevosurheilukeskuksen koordinointihanke

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös