Keski-Suomen muotoilun tiedotus- ja aktivointihanke KESMO

  KesMo-hankkeen logo

  Hankkeen kuvaus

  KeSmo on muotoilun tiedotus- ja aktivointihanke, jonka tavoitteena on lisätä muotoilun käyttöä keskisuomalaisissa yrityksissä. KeSmo järjestää paikkakuntakohtaisia muotoiluun ja tuotekehitykseen liittyviä teematilaisuuksia Keski-Suomessa. Tilaisuuksissa muotoilun asiantuntijat esittelevät käytännön esimerkkien avulla mitä hyötyä muotoilusta on yritysten liiketoiminnalle ja millaista on asiakas- ja käyttäjälähtöinen tuotekehitys.

  Hankkeen kesto ja rahoittajat

  Hankkeen toteuttaa Suomen Muotoilusäätiö Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella 1.3.2016-31.8.2018 välisenä aikana.

  Hankkeen toteuttaja

  Suomen Muotoilusäätiö perustettiin vuonna 2009 edistämään ja tukemaan muotoilun tieteellistä tutkimusta, koulutusta ja kehittämistyötä. Muotoilusäätiö toimii yhteistyössä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, muotoilutoimijoiden ja elinkeinoelämän kanssa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

  Muotoilusäätiö jakaa myös apurahoja ja avustuksia sekä ylläpitää Lahdessa muotoilukeskusta. Rahoituksensa säätiö saa sekä yksityisiltä että julkisilta tahoilta.

  Lyhyt muotoilun ABC

  Muotoilun avulla parannetaan tuotteiden ja palveluiden käytettävyyttä sekä yrityksen kilpailukykyä. Hyvin muotoiltu tuote on yksinkertainen, turvallinen, ekologisesti kestävä ja taloudellisesti järkevä. Onnistunut muotoiluprosessi täyttää asiakkaiden ja käyttäjien tarpeiden lisäksi myös valmistajan tuotannolliset, kaupalliset ja logistiset vaatimukset.

  Yhteystiedot

  Marjo Luhtanen

  Koordinaattori, Suomen Muotoilusäätiö
  +358 44 714 9771
  marjo.luhtanen@designfoundation.fi
  www.designfoundation.fi

  Askonkatu 9 C, 15100 Lahti

  Ulla Aaltonen

  Kesmo-hanke, aluekoordinaattori
  +358 40 767 7956
  ulla.aaltonen@designfoundation.fi
  www.designfoundation.fi

  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Takaisin ylös