Kohti kilpailukykyistä laatua -yhteistyöhanke

Tutustu kohtilaatua.fi -sivustoon!

Hankkeen tuloksena on tehty ja avattu kohtilaatua.fi -sivusto, joka sisältää helppokäyttöisiä laatutyökaluja, laatusanaston ja artikkeleita. Sivuston sisältö on kehitetty 102 pienyrittäjän osaamiskartoituksen tulosten ja tarpeiden perusteella. Ota laatutyökalut käyttöön! 

Tavoitteet

Kohti kilpailukykyistä laatua -yhteistyöhankkeen tarkoituksena on parantaa Saarijärven-Viitasaaren seudun ja Kaustisen seutukunnan pienten yritysten kilpailukykyä lisäämällä laatutietoisuutta ja -osaamista sekä edistää laatutyökalujen käyttöönottoa yrityksissä viestinnän ja tiedottamisen keinoin.

Toimenpiteet

Hankkeessa kartoitetaan alueen mikro ja pienten yritysten tämän hetkinen laatuosaamisen taso ja tarve, järjestetään tiedotustilaisuuksia, tuotetaan tiedotusaineistoja sekä luodaan kaikille avoin laatutiedon materiaalipankki, jonne kootaan olemassa olevia työkaluja, malleja, ohjelmia, käytänteitä, viestintämateriaalia sekä uusinta tutkimustietoa yritysten hyödynnettäväksi.

Kesto

Hankkeen toteutusaika on 01.08.2016 – 31.08.2017.

Hallinnoijat ja toteuttajat

Hanke toteutetaan Saarijärven-Viitasaaren seudulla ja Kaustisen seutukunnalla. Hanketta hallinnoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana on Kehittämisyhtiö Witas Oy.

Rahoittajat

lippu_ja_tunnuslause

 

 

Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ja Pohjanmaan ELY-keskukset Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja hankealueen kunnat: Halsua, Kannonkoski, Karstula, Kaustinen, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Lestijärvi, Perho, Pihtipudas, Saarijärvi, Toholampi, Veteli ja Viitasaari.

 

Yhteystiedot

Hanna Hauvala

Projektipäällikkö
040 576 9174
hanna.hauvala(at)jamk.fi
www.jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Liiketoimintayksikkö
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Reijo Himanen

Projektiasiantuntija
044 577 6222
reijo.himanen(at)witas.fi
www.witas.fi
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Haapaniementie 16
44500 Viitasaari

Hilkka Heikkilä

Projektiasiantuntija
050 430 8407
hilkka.heikkila(at)jamk.fi
www.jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Liiketoimintayksikkö
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös