Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan reittiverkoston virittäminen

Saarijärven-Viitasaaren seutu on tunnettu upeasta järviluonnostaan. Esiselvityshankkeen päätavoitteina on seutukunnallisen reittiverkoston virittämisen kautta ottaa askel kohti yhtenäisempää aluetta, ja laatia yhteinen kehittämissuunnitelma luonnossa liikkumisen ja luontomatkailun edistämiseksi.

Tavoitteena on selvittää, miten seudun ulkoilureittiverkostosta ja luontomatkailusta voitaisiin saada seutukunnalle yhä merkittävämpi vetovoimatekijä tulevaisuudessa. Kehittämistoiminnan kohderyhmänä ovat ulkoilureittien hallinnoijat, alueen ulkoilureiteillä liikkuvat paikalliset asukkaat ja matkailijat sekä ulkoilukohteita hyödyntävät yritykset.

Hankkeen toteutusaika on 1.10.2019−30.9.2020 ja toiminta-alue Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kahdeksan kuntaa: Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari.

Yhteistyöhankkeen päätoteuttajana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja osatoteuttajana Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy. Hankkeen rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat.

Tiedot hankkeen tilaisuuksista ja etenemisestä julkaistaan  Kehittämisyhtiö Witaksen hankesivuilla sekä Aito Maaseutu -sivuston hankesivuilla.

Yhteystiedot

Riikka Mansikkaviita

projektipäällikkö
puh. 044 537 2507
riikka.mansikkaviita(at)witas.fi

Upe Nykänen

projektiasiantuntija
puh. 040 572 7056
upe.nykanen(at)jamk.fi

Essi Säynätmäki

projektiasiantuntija
puh. 050 305 3843
essi.saynatmaki(at)jamk.f

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös