VALMO esiselvityshanke 1.3.2019-30.9.2019

  Hankkeen kuvaus

  Valmo esiselvityshanke Keski-Suomessa 1.3. – 30.9.2019

  Valmo on esiselvityshanke Keski-Suomen alueella, jossa kartoitetaan yritysten kiinnostusta asiakas- ja käyttäjälähtöisiin yritysryhmähankkeisiin.

  Teemana on tuotekehitys/palvelumuotoilu ja tavoitteena on viedä muotoilu osaksi yritysten liiketoimintaa ja -strategiaa.

  Hankkeessa kartoitetaan 30 yrityksen (maaseutualueilla toimivat mikro- ja pienyritykset) avulla yritysten yksittäiset haasteet ja vahvuudet sekä yhteistyöhalukkuus toimia yhdessä ja mahdollisuus rakentaa yritysryhmähanke ja yhteistyöverkosto, jolla vahvistetaan yritysten kansallista ja kansainvälistä kilpailukykyä.
  Hanke järjestää 4-6 teemallista työpajaa ja hyödyntää yrityksiltä saatavaa tietoa yritysryhmähankkeiden toteutumiseen.

  Hankkeen toteuttaa Suomen Muotoilusäätiö Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella 1.3.– 30.9.2019 välisenä aikana.

  Hankkeen kesto ja rahoittajat

  Hankkeen toteuttaa Suomen Muotoilusäätiö Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella 1.3.2019-30.9.2019 välisenä aikana.

  Hankkeen toteuttaja

  Suomen Muotoilusäätiö perustettiin vuonna 2009 edistämään ja tukemaan muotoilun tieteellistä tutkimusta, koulutusta ja kehittämistyötä. Muotoilusäätiö toimii yhteistyössä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, muotoilutoimijoiden ja elinkeinoelämän kanssa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

  Muotoilusäätiö jakaa myös apurahoja ja avustuksia sekä ylläpitää Lahdessa muotoilukeskusta. Rahoituksensa säätiö saa sekä yksityisiltä että julkisilta tahoilta.

  Lyhyt muotoilun ABC

  Muotoilun avulla parannetaan tuotteiden ja palveluiden käytettävyyttä sekä yrityksen kilpailukykyä. Hyvin muotoiltu tuote on yksinkertainen, turvallinen, ekologisesti kestävä ja taloudellisesti järkevä. Onnistunut muotoiluprosessi täyttää asiakkaiden ja käyttäjien tarpeiden lisäksi myös valmistajan tuotannolliset, kaupalliset ja logistiset vaatimukset.

  Yhteystiedot

  Marjo Luhtanen

  Projektipäällikkö
  +358 44 714 9771
  marjo.luhtanen@designfoundation.fi
  www.designfoundation.fi

  Lahden Tiedepuisto,
  Niemenkatu 73
  15140 Lahti

  Ulla Aaltonen

  Aluekoordinaattori
  +358 40 596 4530
  ulla.aaltonen@designfoundation.fi
  www.designfoundation.fi

  Eerolankatu 8, 44100 Äänekoski

  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Takaisin ylös